Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Torpedownia - [Nemeth]

Witam

W końcu po 4 latach przerwy uznałem, że warto wybrać się tam ponownie

pozdr.

Domyślnie

Widać że można pokazać to miejsce w jeszcze inny sposób - fajny kadr, chociaż trochę mi ciąży na lewą stronę. Ciekawe, ciepłe BW
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Świetnie wypatrzyłeś, Maćku!
    BW zrobiłbym inne, ale to ja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Pewnie ciemniejsze i bardziej kontrastowe?
    Tak i bardziej zróżnicowane plany.

Domyślnie

Rozumiem, że cztery lata zajęło Ci wydłubywanie tej dziury w falochronie byś miał gdzie wetknąć obiektyw.
    Mam mieszane uczucia ze znaczną przewagą tych pozytywnych. Ujęcie Torpedowni w ten sposób to nareszcie coś nowego. Nie mam jakiegoś wyjątkowego doświadczenia, ale takiego strzału nie kojarzę. BW norma, czyli bdb.
    Ujemnie odbieram lekką ciasnotę miejsca, w które Torpedownię wcisnąłeś. Nie wiem jakiej ogniskowej użyłeś, jednak myślę, że zbliżenie aparatu do lewej strony zaowocowałoby większą przestrzenią w dziurze. Bo przecież Torpedownia jest tematem, a nie ślepa uliczka falochronu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Rozumiem, że cztery lata zajęło Ci wydłubywanie tej dziury w falochronie byś miał gdzie wetknąć obiektyw.
    Mam mieszane uczucia ze znaczną przewagą tych pozytywnych. Ujęcie Torpedowni w ten sposób to nareszcie coś nowego. Nie mam jakiegoś wyjątkowego doświadczenia, ale takiego strzału nie kojarzę. BW norma, czyli bdb.
    Ujemnie odbieram lekką ciasnotę miejsca, w które Torpedownię wcisnąłeś. Nie wiem jakiej ogniskowej użyłeś, jednak myślę, że zbliżenie aparatu do lewej strony zaowocowałoby większą przestrzenią w dziurze. Bo przecież Torpedownia jest tematem, a nie ślepa uliczka falochronu.
    Niestety nie :P 4 lata temu pojechałem w tę miejscówkę posiadając od 2 dni nd400

Co do ciasnoty - byłeś tam to wiesz, że między tymi palami za dużo miejsca nie ma W każdym bądź razie, chodzenie po mokrych i obrośniętych glonami kamieniach nie jest zbyt komfortowe.
    Torpedownia to jest raczej wisienką, niż tematem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    [...] Torpedownia to jest raczej wisienką, niż tematem.
    Gdzie indziej znalazłem Twoją pracę zatytułowaną inaczej i tam wszystko zaczyna grać jak należy.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów