Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Domyślnie Windows 8 i drukarka epson p50

Kilka dni temu coś mnie podkusiło zaktualizować system do najnowszego wydania.następnego dnia potrzebowałem
    wydrukować ok 20 stron tekstu z niewielką ilością zdjęć.Podłączyłem drukarkę,system ją rozpoznał i zainstalował.
    Drukowałem z WordPada,ale zdziwiło mnie,że nie mam dostępu do panelu sterowania drukarki.Jednak wszystko
    wydrukowało się bezproblemowo,mimo iż pamiętałem o niskim stanie tuszu w dwóch pojemnikach.Ze strony Epsona
    pobrałem najnowsze sterowniki co sprawiło,że odzyskałem panel sterowania drukarki.Problem z tym,że niewidoczne
    są tusze,jakby ich nie było w drukarce.Wyjmowanie i wkładanie uruchamia cały cykl związany z wymianą wkładów
    lecz są one w dalszym ciągu niewidoczne.To samo dzieje się kiedy włożyłem komplet zużytych pojemników.
    Dodam,że w drukarce były instalowane tylko oryginalne firmowe wkłady.Teraz nie wiem,czy padła drukarka,czy to
    jakieś niedopracowanie sterownika.Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać.

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

Być może to jednak przyczyna i w nowym systemie i sterach do p50.
    Instalowałem trzy dni temu synowi ósemkę na lapku (miał Xp ale jego gry nie za bardzo dogadywały się z xp).

System super, ale:
    - miał problem z rozpoznaniem jednego z pendraków - po chwili ściągnął sobie jakąś aktualizację i działa
    - nie byłem w stanie zainstalować i odpalić Heroes VI - po kilku próbach wreszcie znów system coś sobie ściągnął z sieci i gra w końcu się zainstalowała i odpaliła.

System fajny, ale musi przejść tzw. wiek dziecięcy...
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Uprawnienia umieszczania postów