Moim zdaniem jest jest OK. Nie mam przykładów, które mógłbym publicznie pokazać, ale fotosy siostrzeńca wyszły zaskakująco dobrze.
Szukaj
Moim zdaniem jest jest OK. Nie mam przykładów, które mógłbym publicznie pokazać, ale fotosy siostrzeńca wyszły zaskakująco dobrze.
Jeszcze się waham bo zniechęca mnie mala matryca... chociaż za ta cene?... wpadne jutro do sklepu pomacać, to zwykle pomaga w wyborze.
Z wyglądu jest bardzo ładny a estetyka jest dla mnie ważna, lubię ładne przedmioty.
Futerał można tanio kupic z Chin: http://www.ebay.co.uk/itm/Leather-Ca...item416dcfbf3f
Ostatnio edytowane przez Cosnek ; 09-12-2012 o 14:32
Mała matryca nie daje możliwości zabawy GO, poza tym jest OK, jak się nie szaleje z czułością.
Oryginalny, skórzany futerał dostałem jako gratis przy zakupie aparatu.
Miałeś może okazje porównać S EX2F z Fuji x10? Ten drugi mogę kupić taniej (£319 w UK) i ma trochę większą matryce.
Nie miałem, ale dla mnie X10 za duże jest. Potrzebowałem aparat, który zmieszczę do kieszeni.
No i obejrzałem sobie dzisiaj Fuji x10. Mały. Za mały niestety, a może mam za duże ręce?
koledzy w czym obrabiacie rawy z ex2f ?
mój Lr nie obsługuje a szajsungowski jest do bani pomóżcie
Ja robie w JPEGach. Próbowałem konwersji do DNG, ale wtedy nie ma automatycznej korekcji wad obiektywu, najnowszy LR, to dla mnie wydatek na nowy Windows, zatem za duży.
Aktualizacja LR pomogla na rawy.
Test na optycznych oglosil swiatu,;ze aparat ten robi zdjecia jak lepsze smartfony-bardzo negatywnie ten aparat wyszedl w tej recenzji
Mam lekko inne odczucia w praktyce co do jakosci . Co prawda denerwuje mnie kilka rzeczy ale generalnie ostrosc na pelnej dIurze jest zachwycajaca i i af daje wieczorem rade ze wspomaganiem. Aparat uzywa malzowinka wiec ja sie tylko czasami przyklej i bawi. To bardzo dobra alternatywa na wycieczki wakacje wypady imprezy urodziny wyjazdy aby cos uwiecznic z zadowalajaca jakoscia. Odbitki z iso 400 w formacie 20/30 wychodza bardzo dobrzenie mam uwag wiekszych. Cena moim zdaniem nie jest adekwatna do tej polki aparatu.
Skontaktuj się z nami