Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie PROSHOW PRODUCER - zapis do AVI - problem (reset)

Zwracam się z prośbą o pomoc

Przygotowałem prezentacje (ok. 24 min.) , jednak nie mogę zapisać pliku w AVI w Programie Proshow Producer
    ani MPEG 4 720 P , ani innych formatów do AVi.

Przy próbie zapisu komputer zawiesza się i resetuje.
    (podczas zapisu w oknie wyswietlany jest kominikat , ze podczas kompresji stosowane sa 4 procesory - moze jest zbyt duże obciążenie na komputer ??)

Prośba o pomoc, gdyz bardzo zalezy mi na zapisie tej prezentacji w takim formacie by odpalic z PENDRIVE'a na TV.

Domyślnie

Włącz menadżer zadań w kompie - wydajność. Ja mam 4rdzenie 6 ram a często dochodzi obciążenie procka do 100%
    Fx, D300/ mb-d10/ N 14-24/ N24-70/ N70-200/ S150-500/ sb-x/ S8mm/f3.5 Pozdrawiam

Domyślnie

Tak, czy inaczej.....komp nie powinien sie restartowac, blad programu lub zle zalozony radiator na procesorze

Domyślnie

ProShow (akurat ja pracuję na Goldzie) nie jest mistrzem stabilności. Mi wywalało czasami proces renderingu nawet zwykłego DVD. Pomagało - resetowanie kompa. I nie włączanie żadnych innych aplikacji w trakcie pracy. Sprawdź też, czy nie ma aktualizacji - czasami sami usuwają błąd. W ostateczności napisz mail do support'u - odpowiadają dość szybko i starają się pomóc.

pzdr
    tomi

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A czy ktoś spotkał się z takim problemem. Jeden ze slajdów jest krótki filmik MP4 i własnie w tym miejscu podkład muzyczny na czas oglądania tego slajdy lekko cichnie. Sam plik MP4 ma usunięty dźwięk. Nie wiem gdzie leży problem.

Uprawnienia umieszczania postów