Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Jesienna orzechówka

Witam Bardzo ciężko zrobić zdjęcie orzechówce gdy oświetla ją słońce. Przepały na łezkach są niemalże nie do uniknięcia. Problem obszedłem czekając na cień który rzuci Mnich na upatrzone wcześniej miejsce. Tak powstały pierwsze 3 prace

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

1 i 2 bomba. Dopracowałeś temat orzechówki

Domyślnie

pokazałeś ją atlasowo (1,2,3) oraz szerzej (4,5), więc każdy znajdzie to, co lubi Mnie podobają się wszystkie Dobrze, że poczekałeś na cień, dzięki temu wyszło delikatnie i miękko, a słońce z tyłu namalowało ciekawe tło (1,2)
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Mnie się nie podoba bo ja takiej nie mam i tyle 2-1 i dzięki za 5 bo widzę skalę ptaka - świetny set - reszta jak Waldek.
    Optymista - z żoną do Krakowa 7-8 godz E7 - sam 4-4,5 - przebić się przez Kraków na Mogilany 1,5 godz. no i do Zakopanego jak coś robią albo śnieg spadnie 5 godz.
    Ale pojadę tylko czy one będą ?
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

2 piękne kolorki - gratulacje - widać że temat dopracowany

Domyślnie

Kamilu, wszystkie kadry podobają mi się bardzo, fajne światło i kolory tła, bdb jakość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Mnie się nie podoba bo ja takiej nie mam i tyle 2-1 i dzięki za 5 bo widzę skalę ptaka - świetny set - reszta jak Waldek.
    Optymista - z żoną do Krakowa 7-8 godz E7 - sam 4-4,5 - przebić się przez Kraków na Mogilany 1,5 godz. no i do Zakopanego jak coś robią albo śnieg spadnie 5 godz.
    Ale pojadę tylko czy one będą ?
    Troszkę przesadzasz z dojazdem A orzechówki, no cóż, gwarantuję, że będą
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

na czwórce przeszkadza mi ta jasna plama, reszta git

Domyślnie

Wszystkie kadry bardzo dobre i szeroko i bliżej i srodowiskowo-pełna gama.
    Jakość bardzo dobra i ladna stonowana kolorystyka.
    Podoba się !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pol_t Zobacz posta
    na czwórce przeszkadza mi ta jasna plama, reszta git
    Na 4 całe tło miało być jaskrawe, ale orzechówka pojawiła się dopiero gdy w tle zaczął dominować cień. No cóż trzeba będzie kiedyś poprawić

Uprawnienia umieszczania postów