Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Pod białym puchem...

Zdjecie z ubieglego roku podczas jednej z wypraw w szkockie góry.

|NikonD200|Sigma10-20mm@18mm|f/18|ISO100|0.8sek (-0.7E/V)|

Zapraszam
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo mikry rozmiar, kurde przeciez mozna u nas na forum wieksze dawac.

A zdjecie bardzo fajne. I kadrowo i bardzo super fajna tonacja wyszla.
    Mi wszystko gra.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Muszę przyznać, że wyciągasz z D200 dużo więcej niż mi się kiedykolwiek udało. Aczkolwiek jeszcze bardziej podobały mi się ujęcia z Loch Lomond. Po prostu klasyka na poziomie Notona.

Domyślnie

Miałem się czepiać zafarbu nieba, ale okazało się, że system w pracy nie wczytał profilu
    Krystalicznie czyste zdjęcie, bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cóż ja mogę powiedzieć o tym zdjęciu..., dla mnie jest ono świetne. Bardzo fajnie wszystko złożyłeś i na dodatek te kolory... bardzo mi się podoba

Domyślnie

Podoba mi się, kolor mocny, ale zaczynam się przekonywać do niego, zwłaszcza, że tak czysto podane. Jedynie wydaje mi się, że miejscami zbyt ostro, śnieg na kamieniach, tak na pierwszy rzut oka
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Bardzo zgrabny pionik w Twoich kolorkach, może faktycznie ciut za mocno wyostrzone
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Powiem tak. Patrząc na ten kadr, chciałbym się znaleźć w tym miejscu.

Domyślnie

Ładnie się prezentuje Twoja praca, wszystko dopracowane jak należy, na piątkę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Bardzo zgrabny pionik w Twoich kolorkach, może faktycznie ciut za mocno wyostrzone
    Moze to wina "orton efect" bo wyostrzam zawsze tak samo. Dzieki za opinie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów