Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Want some?

Domyślnie

No zdjęcie bardzo dobre.
    Podoba się. Jedynie kadr mi nie pasi, a dokładniej przycięta brew i kawałek oka.

Domyślnie

Nie rozumiem Woland... czasami robisz świetne fotki, jak "Dark thoughts", ale... wybacz, nie mam zamiaru Ciebie urazić, ale to przypomina mi zdjęcie z przeterminowanego filmu ORWO z lat 80-90. Umiesz lepiej
    Wszystko jest kwestią gustu - mi się nie podoba
    To, czego nie zrobiłeś zawsze będzie ważniejsze od tego, co zrobiłeś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cass Zobacz posta
    Nie rozumiem Woland... czasami robisz świetne fotki, jak "Dark thoughts", ale... wybacz, nie mam zamiaru Ciebie urazić, ale to przypomina mi zdjęcie z przeterminowanego filmu ORWO z lat 80-90. Umiesz lepiej
    Wszystko jest kwestią gustu - mi się nie podoba
    co Ty z tymi filmami? chyba za dużo ich oglądasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Woland Zobacz posta
    co Ty z tymi filmami? chyba za dużo ich oglądasz
    hahaha tym razem miałem na myśli filmy fotograficzne na tym robiłem moje pierwsze kolorowe zdjęcia
    To, czego nie zrobiłeś zawsze będzie ważniejsze od tego, co zrobiłeś.

Domyślnie

Ja tak nie umiem zeby zrobic przeterminowany film ORWO... podoba mi sie, a na pewno nie przeszkadza ta kolorystyka...
    A zdjecie dla mnie bomba... super ulozenie dloni, wyraz twarzy... hmm "I want"
    "Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cass Zobacz posta
    ... ale to przypomina mi zdjęcie z przeterminowanego filmu ORWO z lat 80-90...
    ... kilka lat temu Woland kupił na forum za grosze 1000 szt.przeterminowanego ORWO, a że gość oszczędny to żal mu wyrzucić
    Mnie się podoba. Fakt: styl i klimat Wolanda. Sympatycznie się ogląda.

Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Mnie się podoba, i kolory i ułożenie modelki i nawet te obcięte oko z brwią. Ma klimat. I to "niegrzeczne" spojrzenie modelki, super. Pozdrawiam
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Ma odbitki robione na ORWO i te kolory na prawdę je przypominają. Cięcie po oku ryzykowne.

Domyślnie

dzięki za komplementy, przekaże modelce i jej myszce

Uprawnienia umieszczania postów