Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Patelnia

Domyślnie Patelnia

Tak wiem, nie powinienem robić zdjęć w samo południe. Ale byłem wtedy na sporym, fotograficznym głodzie, no i nacisnąłem spust.

Uczciwie przyznam, że obróbka takich, południowych zdjęć, to dla mnie koszmar. Ale w końcu, po kilku miesiącach dłubania i niezliczonych podejściach do tego kadru, zakończyłem pracę.

Zatem...

...Wspomnienie lata

Pozdrawiam

Wersja 1600pix

Domyślnie

miesiące prób... powiadasz... gratuluje samozaparcia w każdym razie...

Domyślnie

Miło się ogląda ten krajobraz,choć mam jakiś niedosyt... rozumiem że cienie też dodałeś ?
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Miło się ogląda ten krajobraz,choć mam jakiś niedosyt... rozumiem że cienie też dodałeś ?
    Cienie namalowało południowe słońce, które dawało ostro "w palnik"

Domyślnie

Zasady są również po to by je łamać. Pozostaje jedynie pogratulować udanego "połamania" Malownicza ta "patelnia", podoba mi się.

Domyślnie

BVardzo ciekawie w kadrze rozlozone i jak zdjecie w samo poludnie to naprawde nie jest zle! Powroce do kadrowania: Swietnie wywazone, słomiane bele po prawej a jako kontra lasek w oddali, slabo widocznny ale zawsze jakias alternatywa. Podoba sie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bedac bardzo czepliwym co do obrobki, to widac ze swiatlo bylo bardzo ostre i za wszelka cene starales sie je zniwelowac. Czesciowo to wyszlo, a czesciowo nie, no ale tak to bywa ze zdjeciami w poludnie.
    Gry cieni i swiatla typowych dla nisko polozonego sloneczka na pewno tu nie ma...ale no calkiem przyjemnie mi sie na to patrzy.
    A kadr to sie broni pelna geba. Swietnie to poukladales.
    Podsumowujac, to fota na pewno mi sie podoba.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A dla mnie to za dużo nadłubałeś, południe z ostrym słońcem a tu tylko mocne cienie to sugerują.
    Sugerując się Twoimi wcześniejszymi odsłonami, to zdjęcie do mnie nie gada.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Dziękuje Panowie za opinię i krytykę również.

Zdaję sobie sprawę, że ten kadr nie jest ósmym cudem świata i że pokazywałem już ciekawsze. Plusem zapewne jest fakt, że następne będzie zapewne już tylko lepsze

Domyślnie

Jestem nad tym forum od niedawna i nie widziałem twoich wszystkich poprzednich zdjęć, więc dla mnie te zdjęcie jest bardzo dobre. Fakt południe, ale jest przemyślane co owocuje dobrym kadrem. Ja jestem jak najbardziej za

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów