Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Kobylscy plenerowo - Olivia i Marcin

Plener w mega klimatycznym miejscu, jednak chcieliśmy podejść do niego trochę inaczej niż zazwyczaj. W związku z tym, że Olivia i Marcin byli bardzo otwarci na nasze propozycje mogliśmy pozwolić sobie na trochę więcej niż zwykle

Enjoy - I hope

- 1 -

- 2 - 3 -

- 4 -

- 5 -

- 6 -

- 7 -

- 8 -

- 9 -

- 10 -

Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Kadry, obróbka, emocje, pomysły...wszystko bomba!
    Jeśli chodzi o podejście "aktowe" do ślubnych plenerów...nie napiszę, że jestem zgorszony - bo to byłoby nieprawdą
    ...ale zastanawiam się, czy to, co jest na zdjęciu nr 10 to nie za dużo, jak na fotografię ślubną?

Domyślnie

cudownie jak zawsze już wiem do kogo się zgłosić w przyszłości po foty ślubne
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

czad zdjęcia !
    jeśli chodzi o zdjęcia 6,8 i 9 to każde osobno jest super, jednak wg mnie tutaj w zestawieniu razem są zbyt podobne do siebie i jednocześnie tracą moc. Zostawiłbym jedynie 8, która wg mnie jest najlepsza (bardzo filmowa
    zdjęcia robię

Domyślnie

łał. więcej trudno mi napisać... piękne...

Domyślnie

No kurcze, świetnie! Naprawdę świetnie! I kadrowo, i światełkowo i obróbkowo... szacun!

Domyślnie

Tylko jedynka mi się nie widzi. Pozostałe są klasą dla siebie. Rewelacja
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Domyślnie

kurna ludzie nie podniecajcie się tak, bo poczatkujących to potraficie nieźle zjechać a pro wręcz wielbicie i nie ma żadnej krytyki.

Domyślnie

4, 7, 8 wymiotły mnie zupełnie, j.w kadry, obróbka, pomysł obłędne. Do tego fajna para. Fotow, ajm sołry, ja nie wiem, co tu można skrytykować.
    d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8

Domyślnie

Czwórka w świetle zbliżających się świąt źle się skojarzyła. Pozostałe bomba.
    jendry

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów