Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 78 z 78

Wątek: Wigilia 2012

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zgadzam się z przedmówcami - jak zwykle, przyszliśmy na gotowe, były dziewczyny, napoje itd., samo się nie przygotowało.
    Zresztą, nie ma co uzasadniać, każdy zrobi wg własnego uznania. Były koszty, w których chcę partycypować, nawet mimo że Piotr macha ręką i będzie nas przekonywał że "nie trzeba" Konto chyba wszyscy znamy, jakby co jest np tu (Gosi, co by na firmowym nie mieszać ) Od 20/30/40 zł chyba się nie zbiednieje.

Cytat Zamieszczone przez skuter41 Zobacz posta
    Kochani, a czy nie zapomnieliście, że Piotrowi należą się jakieś złotówki chociażby za fotografowanie Śnieżynek ?
    Plus chyba coś ekstra za (złych) Mikołajów :P
    Ostatnio edytowane przez Azazel85 ; 20-12-2012 o 01:36
    Wychowany na Fuji...

Obecnie - "jedną nogą" w Nikonie... =]

Domyślnie

A ja tak może z innej mańki, choć nie mogłem z przyczyn niezależnych dotrzeć na wigilie podzielić się opłatkiem itd to choć w tym miejscu chce z okazji zbliżających się świąt złożyć wszystkim forumowiczom (znanym mi i tym których przyjemności poznać jeszcze nie miałem ) a w szczególności temu : "bez którego nic się nie stało co się stało" emerytowanemu "adminowi" Piotrowi zdrowych i radosnych świąt oraz szczęścia i zdrówka z Nowym Roku
    Ostatnio edytowane przez dominas85 ; 20-12-2012 o 02:08

oczekujący
    Miasto
    czarna dupa

Domyślnie

Nikoniarze moi mili, przelew wigilijny zrobiony....
    Pozdrawiam wszystkich

Domyślnie

Patrzę na konto i co widzę? Jakieś prezenty. Kochani jesteście ale prosiłem... Za brak subordynacji minus, za serducha setka plusów... Dzięki serdeczne. Kochani jesteście...

Domyślnie

I ja dołączam się do prezentowego przelewu, jeszcze raz dziękując za mile spędzony czas przy wigilijnym foceniu i śpiewaniu kolęd

Domyślnie

Do życzeń na Święta i Nowy Rok - skromny przelewik dołączony
    Ostatnio edytowane przez JakStr ; 21-12-2012 o 00:37

Domyślnie

Już wprawdzie po świętach, ale chyba każdy miło przyjmie prezent w postaci paru fotek z imprezy w knajpie, które w końcu udało mi się wypluć z aparatu - https://picasaweb.google.com/1048523...ONIARZYImpreza

Domyślnie

Kilka osób rozpoznaje
    Żałuję, ze mnie nie było, ale fajnie że są zdjęcia.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów