I ja się dołanczam do pozostałych. Jesteście świetnymi ludzmi z pasją. Napewno na Piotrkowską 109 jeszcze wrócęi to nie raz
Buźka
Szukaj
I ja się dołanczam do pozostałych. Jesteście świetnymi ludzmi z pasją. Napewno na Piotrkowską 109 jeszcze wrócęi to nie raz
Buźka
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Trzeba było być, a teraz możesz tylko żałować
i nie mądrować się ok?![]()
przecież napisałem "co złego to nie ja"no i żałuję...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Ja również pragnę podziękować za wspólnie spędzony weekend i atmosferę stworzoną przez gospodarzy i wszystkich obecnych. Mam nadzieję na kolejne spotkania w podobnej atmosferze jeszcze nie raz![]()
Też mam taką nadzieję i raz jeszcze Wam dziękuję.
Kochani, a czy nie zapomnieliście, że Piotrowi należą się jakieś złotówki chociażby za fotografowanie Śnieżynek ?
Piotrze proszę podaj konkrety.
Piotruś, daj spokójŚwięta idą
Prezenty rozdajemy, my, Mikołaje
![]()
Nie daj spokój, tylko Piotr ma rację. Ja myślę, że Piotr (admin emeryt) i tak nic nie napisze, więc skłaniałbym się do jakiejś akcji. Nie chcę proponować, że jedna osoba zbiera po 5 dych i przelewa na konto Gosi bo może to źle zabrzmieć. Poza tym nie wszyscy mi ufają
A na poważnie. Niech każdy dobrowolnie zrobi przelew bezpośrednio na ich konto. Myślę, że to będzie fair. Co Wy na to??
Pozdrawiam, Karol.
Jak najbardziej jestem za !!! macie racje chłopaki zróbmy tak tak mówi Kekersik!
Skontaktuj się z nami