Close

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 78

Wątek: Wigilia 2012

Domyślnie

Wigilię spędzimy w Esplanadzie. 100 metrów od studia. Udało się wszystko potwierdzić

Domyślnie

Kochani. Bardzo Wam dziękuję za przybycie. Żadna wigilia bez Was nie może być dobra. Dzięki za to ze byliście i za to że mam nadzieję będziecie. Było fantastycznie i mimo mocnego zmęczenia które widziałem u wszystkich były to i będą niezapomniane chwile.

Zdrowych i spokojnych świąt...

Domyślnie

Dziękuję za zaproszenie i gościnę.
    Było bardzo miło się z Wami spotkać.
    Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia

Thumbs up

Również bardzo dziękuję za wspaniały weekend w gronie waszym SUPER SPOTKANIE !!!

oczekujący
    Miasto
    czarna dupa

Domyślnie

Cała atmosfera jaka jest na każdym spotkaniu u Piotra jest za sprawą magicznego miejsca
    i serdeczności z jaką się wszyscy spotykają na Piotrkowskiej 109 w mieszkaniu nr 29.
    Szczególne podziękowania za cierpliwość i wyrozumiałość należy się dla Małgosi,
    która znosi różne "osobistości"
    Piotr I Małgosia wnoszą w każde spotkanie dużo rodzinnej atmosfery, za którą w sposób szczególny dziękuję.
    Dziękuję również wszystkim uczestnikom spotkania wigilijnego za okazanie mi wiele ciepła i zrozumienia.
    Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia.
    Piotr Wojda

Domyślnie

Podpisuje się pod tym co Piotr napisał . Dziękuję Piotrowi i Gosi !!!!!Wesołych Świąt i do szybkiego zobaczenia.

Oszczędny w słowach Awatar Jarek.K
    Miasto
    Piotrków Tryb

Domyślnie

Jak w jednej wielkiej rodzinie
    Ps. Sylwia dziękuję za wspaniałe przyjęcie do wspólnego grona

Domyślnie

Jeszcze raz wielkie dzięki za przemiłe słowa. Do rychłego mam nadzieję zobaczenia

Ps. Sylwia dziękuję za wspaniałe przyjęcie do wspólnego grona
    Sylwia, a właściwie Sylwie, jak mogłoby być inaczej

Domyślnie

Ja również dołączam się do podziękowań za mile spędzony czas w mojej nowej rodzinie. Żałuje tylko, że nie mogłem zostać w sobotę do końca, nie wspominając już o niedzieli. Ale mam nadzieję, że kiedyś uda się to jeszcze nadrobić. Parę fotek z wigilii w knajpie oczywiście gdzieś wrzucę ino się trochę ogarnę.

PS
    Piotrze przypominam się, że jak podliczysz koszty to chciałbym się rozliczyć. Coby odsetki zbytnio nie urosły.

Domyślnie

Żałuje tylko, że nie mogłem zostać w sobotę do końca, nie wspominając już o niedzieli.
    No właśnie, szkoda ale jesteś usprawiedliwiony

Piotrze przypominam się, że jak podliczysz koszty to chciałbym się rozliczyć. Coby odsetki zbytnio nie urosły.
    Ok. Dam znać

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów