Wigilię spędzimy w Esplanadzie. 100 metrów od studia. Udało się wszystko potwierdzić![]()
Szukaj
Wigilię spędzimy w Esplanadzie. 100 metrów od studia. Udało się wszystko potwierdzić![]()
Kochani. Bardzo Wam dziękuję za przybycie. Żadna wigilia bez Was nie może być dobra. Dzięki za to ze byliście i za to że mam nadzieję będziecie. Było fantastycznie i mimo mocnego zmęczenia które widziałem u wszystkich były to i będą niezapomniane chwile.
Zdrowych i spokojnych świąt...
Dziękuję za zaproszenie i gościnę.
Było bardzo miło się z Wami spotkać.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia![]()
Również bardzo dziękuję za wspaniały weekend w gronie waszym SUPER SPOTKANIE !!!
Cała atmosfera jaka jest na każdym spotkaniu u Piotra jest za sprawą magicznego miejsca
i serdeczności z jaką się wszyscy spotykają na Piotrkowskiej 109 w mieszkaniu nr 29.
Szczególne podziękowania za cierpliwość i wyrozumiałość należy się dla Małgosi,
która znosi różne "osobistości"
Piotr I Małgosia wnoszą w każde spotkanie dużo rodzinnej atmosfery, za którą w sposób szczególny dziękuję.
Dziękuję również wszystkim uczestnikom spotkania wigilijnego za okazanie mi wiele ciepła i zrozumienia.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia.
Piotr Wojda
Podpisuje się pod tym co Piotr napisał . Dziękuję Piotrowi i Gosi !!!!!Wesołych Świąt i do szybkiego zobaczenia.
Jak w jednej wielkiej rodzinie
Ps. Sylwia dziękuję za wspaniałe przyjęcie do wspólnego grona![]()
Jeszcze raz wielkie dzięki za przemiłe słowa. Do rychłego mam nadzieję zobaczenia
Sylwia, a właściwie Sylwie, jak mogłoby być inaczejPs. Sylwia dziękuję za wspaniałe przyjęcie do wspólnego grona![]()
![]()
Ja również dołączam się do podziękowań za mile spędzony czas w mojej nowej rodzinie.Żałuje tylko, że nie mogłem zostać w sobotę do końca, nie wspominając już o niedzieli. Ale mam nadzieję, że kiedyś uda się to jeszcze nadrobić. Parę fotek z wigilii w knajpie oczywiście gdzieś wrzucę ino się trochę ogarnę.
PS
Piotrze przypominam się, że jak podliczysz koszty to chciałbym się rozliczyć. Coby odsetki zbytnio nie urosły.![]()
No właśnie, szkoda ale jesteś usprawiedliwionyŻałuje tylko, że nie mogłem zostać w sobotę do końca, nie wspominając już o niedzieli.
Ok. Dam znaćPiotrze przypominam się, że jak podliczysz koszty to chciałbym się rozliczyć. Coby odsetki zbytnio nie urosły.![]()
![]()
Skontaktuj się z nami