Przykro mi, ale nie będzie mnie z Wami w ten piękny dzień.
Piotrze możesz wywalić mnie z listy.
Szukaj
Przykro mi, ale nie będzie mnie z Wami w ten piękny dzień.
Piotrze możesz wywalić mnie z listy.
Co Ci wypadło ważniejszego w tym czasie Mareczku?
kochani, to już ten tydzień zatem biorę się za atrakcje i szczegółowe ustalenia. Myślę że trzeba Wam jednak zapewnić atrakcje studyjne, zorganizuję modelkę, może dwie. Lekko podniesie to koszt ale myślę że zdjęcia będą warte tych kilku złotówek. W tym roku rezerwuję po prostu knajpę na nasze potrzeby. W ubiegłym roku jak zapewne pamiętacie trochę nas naciągnięto na przygotowany a nie zamawiany stół przekąsekTeraz wszystko powinno być klarowne. Zapłacimy za to co zjemy i już. Przewidziałem też ewentualną projekcję materiału BBC "historia fotografii" którą to możemy sobie obejrzeć w niedzielę od rana przy bezalkoholowym, lub w sobotę w nocy przy alkoholowym
Dla mnie najważniejsze jest nasze spotkanie, to że znowu podzielmy się opłatkiem i miło spędzimy ten czas.
Masz absolutną rację... Mea Culpa...
Dokładnie...Czas szybko mija. Za szybko, niestety...
Witam serdecznie
Czy przy wigilijnym stole znajdą się jeszcze 2 miejsca dla blondyny i rudej koleżanki..?
No pewnie
Oczywiście pod warunkiem że przebrane za śnieżynki![]()
Ho ho ho...zobaczymy co się da zrobić......tymczasem czekamy na szczegółowe info...
Pozdrawiam![]()
Przypominam, że teraz jest moda na śnieżynki toples![]()
Toples może nie ale lekka nagość zakryta oczywiścieNa marginesie ciuszki mikołajkowe już nabyte
Pofocicie sobie trochę.
Skontaktuj się z nami