Close

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 78

Wątek: Wigilia 2012

Domyślnie

Przykro mi, ale nie będzie mnie z Wami w ten piękny dzień.
    Piotrze możesz wywalić mnie z listy.

Domyślnie

Co Ci wypadło ważniejszego w tym czasie Mareczku?

Domyślnie

kochani, to już ten tydzień zatem biorę się za atrakcje i szczegółowe ustalenia. Myślę że trzeba Wam jednak zapewnić atrakcje studyjne, zorganizuję modelkę, może dwie. Lekko podniesie to koszt ale myślę że zdjęcia będą warte tych kilku złotówek. W tym roku rezerwuję po prostu knajpę na nasze potrzeby. W ubiegłym roku jak zapewne pamiętacie trochę nas naciągnięto na przygotowany a nie zamawiany stół przekąsek Teraz wszystko powinno być klarowne. Zapłacimy za to co zjemy i już. Przewidziałem też ewentualną projekcję materiału BBC "historia fotografii" którą to możemy sobie obejrzeć w niedzielę od rana przy bezalkoholowym, lub w sobotę w nocy przy alkoholowym

Dla mnie najważniejsze jest nasze spotkanie, to że znowu podzielmy się opłatkiem i miło spędzimy ten czas.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    ... W ubiegłym roku jak zapewne pamiętacie trochę nas naciągnięto na przygotowany a nie zamawiany stół przekąsek ....
    To było dwa lata temu (2010). W ubiegłym roku Piotrze nie było wspólnej wigilii a akcja z Twoim serduchem.
    Czas szybko mija. Za szybko, niestety...

Domyślnie

Masz absolutną rację... Mea Culpa...

Czas szybko mija. Za szybko, niestety...
    Dokładnie...

Domyślnie

Witam serdecznie
    Czy przy wigilijnym stole znajdą się jeszcze 2 miejsca dla blondyny i rudej koleżanki..?

Domyślnie

No pewnie

Oczywiście pod warunkiem że przebrane za śnieżynki

Domyślnie

Ho ho ho...zobaczymy co się da zrobić... ...tymczasem czekamy na szczegółowe info...
    Pozdrawiam

oczekujący
    Miasto
    czarna dupa

Domyślnie

Przypominam, że teraz jest moda na śnieżynki toples

Domyślnie

Toples może nie ale lekka nagość zakryta oczywiście Na marginesie ciuszki mikołajkowe już nabyte Pofocicie sobie trochę.

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów