Kadr nietatrzański, spod góry Snowdon.
Obrobione jak umiane.
Zapraszam.
Uploaded with ImageShack.us
Szukaj
Kadr nietatrzański, spod góry Snowdon.
Obrobione jak umiane.
Zapraszam.
Uploaded with ImageShack.us
d300
Potęga przestrzeni, jak na "obrobione jak umiane" jest bardzo dobrze. Kadrowo również.![]()
LED ZEPPELIN
Się zgodzę z N-zaurem, dobrze to wygląda.
A new shit has come to light...
Az sie rozmarzylem, przywolales wspomnienia. Pytanie: Wszedles czy wjechales kolejka torowa?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Okoliczności przyrody piękne, fajne światło, dobrze obrobione..
Mam jednak jedno "ale": kadrowo - bym wyciął ze 2/3 nieba z góry... - zasłońcie sobie kawałek nieba górną krawędzią przeglądarki i sprawdźcie czy tak jest lepiej...
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
A mnie się podoba tak jak jest.Szkoda, że akurat chmurek nie było ciekawszych.
Zgadzam się z dominikpl72 odnoście ciachnięcia kawałka nieba, nic do zdjęcia nie wnosi.
Ja pokusiłbym się o wyraźniejsze odcięcie obszarów jasnych od zacienionych.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Jeszcze wchodzę na górya zresztą bilecik to chyba ok.25 funtów. A dojazd z Liverpoolu to 40.
Żałuję tylko, że nie poczekałem ze dwie godziny, bo potem to dopiero było piękne niebo.
Ale ogólnie nie było zle bo poszedłem na Crib Goch, czyli taką "walijską Orlą Perc" w pigułce.
Za 6 razem wreszcie zobaczyłem Snowdon na żywo. A zwykle to tylko chmury.
Dla mnie Snowdonia jest namiastą Tatr, którym oczywiście nie dorówna.
Sorry za długie milczenie ale nie zawsze i wszędzie jest dostęp do internetu w 21 wieku
Dzięki za wszystkie komentarze.
d300
Ja na południu. Walii mieszkam 8 lat i jeszcze tam nie dojechałem ale kiedyś dojadę.
pięknie tam i piękne ujęcie.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Pięknie tam..![]()
Skontaktuj się z nami