Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gwiazda

Domyślnie Gwiazda

Zdjęcie zrobione w ubiegłym roku w okresie Bożonarodzeniowym. Wspólna wyprawa z Adamem w dobrze znane nam miejsce w Dorset (Anglia).

Miejsce obfotografowane z milion razy, niemniej jednak w okresie zimowym słonce wschodzi przez środek łuku co daje bardzo fajny efekt. Trzeba mieć tez trochę szczęścia aby chmury pozwoliły się przebić pierwszym promieniom.

|Nikon D200|Sigma10-20mm@19mm|f/22|ISO 100|2.5 sek|

Jeden mały trik:
    Niebo tuz nad horyzontem po prawej stronie jest naświetlone z czasem 1/2 sek i połączone ręcznie na maskach. Wkrótce tutorial

Zapraszam.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Super to wygląda, czekać na odpowiedni moment widać opłaca się. Góra górą, ale bardzo podoba mi się pięknie oświetlony dół. Dobra praca.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Zgadzam się z Andrzejem, dół wyszedł rewelacyjnie. Bardzo ładna praca.
    D800 | D750 | N14-24 | N50 1.8G | N85 1.8G | 70-200 2.8G VR II | TC-20E III | MANFROTTO 055XPROB & MH055M0-RC4 | NiSi

Domyślnie

Zdjęcie bardzo fajne. Tak jak poprzednicy wspomnieli dół wyszedł świetnie

Domyślnie

Widzisz, to była dobra fota od samego początku, czasem jednak jest tak, że trzeba dać sobie czas i pozwolić focie "dojrzeć" w szufladzie, pozwolić dojrzeć też swoim umiejętnościom.
    Tym razem dobrze to zrobiłeś i prócz świetnej podłogi podoba mi się też sam łuk, i detal na nim, choć (już to od mnie słyszałeś) troszkę za ciasno jest po prawej.
    Pozdro! =]

Uprawnienia umieszczania postów