Dla mnie osobiście sam rower i jesienny klimat jaki jest na zdjęciach by wystarczył. Dziewczyna/ modelka jest na siłę. Nic nie wnosi swoją osobą oprócz tego, że: trzyma rower, nie pasuje, rozprasza, nie wiadomo o co chodzi. Sesja roweru, czy modelki? Wolałbym, żeby stał tam STIG. Wtedy wiadomo by było o co chodzi
No ona tylko trzyma rower. Przechodziła, więc poprosiłem o przysługę (bo o murek nie chciałem opierać).
Ona nie miała stanika?! Oszty, nie mogłeś wcześniej powiedzieć? To może bym ją namówił na jakieś "popiersie".
No ona szła właśnie jesienią... Też mnie zdziwiło, że w sukience, ale nie wnikałem (jestem tolerancyjny pod tym względem).
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami