Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Rower + statyw

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dla mnie osobiście sam rower i jesienny klimat jaki jest na zdjęciach by wystarczył. Dziewczyna/ modelka jest na siłę. Nic nie wnosi swoją osobą oprócz tego, że: trzyma rower, nie pasuje, rozprasza, nie wiadomo o co chodzi. Sesja roweru, czy modelki? Wolałbym, żeby stał tam STIG. Wtedy wiadomo by było o co chodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojMaz Zobacz posta
    Dla mnie osobiście sam rower i jesienny klimat jaki jest na zdjęciach by wystarczył. Dziewczyna/ modelka jest na siłę. Nic nie wnosi swoją osobą oprócz tego, że: trzyma rower, nie pasuje, rozprasza, nie wiadomo o co chodzi. Sesja roweru, czy modelki? Wolałbym, żeby stał tam STIG. Wtedy wiadomo by było o co chodzi
    No ona tylko trzyma rower. Przechodziła, więc poprosiłem o przysługę (bo o murek nie chciałem opierać).
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    No ona tylko trzyma rower. Przechodziła, więc poprosiłem o przysługę (bo o murek nie chciałem opierać).
    W sukience w jesień...bez stanika
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek-83 Zobacz posta
    W sukience w jesień...bez stanika
    Ona nie miała stanika?! Oszty, nie mogłeś wcześniej powiedzieć? To może bym ją namówił na jakieś "popiersie".
    No ona szła właśnie jesienią... Też mnie zdziwiło, że w sukience, ale nie wnikałem (jestem tolerancyjny pod tym względem).
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Uprawnienia umieszczania postów