Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Rower + statyw

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rower + statyw

Szybka sesja z Huraganem'72 i Ewą.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Info do Moderatorów.
    Niniejszy wątek jest zdublowany celowo (w innym dziale). Prowadzę eksperyment socjologiczny. Sprawdzam jakimi kryteriami kierują się ludzie podczas oceniania zdjęcia w danym dziale w myśl zasady: "Jeden luwi gajowego, a drugi córkę jego".
    Dziękuję i prosze o wyrozumiałość.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Tylko, że te zdjęcia z motoryzacją nić wspólnego nie mają. No chyba, że modelka ma motorek w .....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuLeR Zobacz posta
    Tylko, że te zdjęcia z motoryzacją nić wspólnego nie mają. No chyba, że modelka ma motorek w .....
    Z lotnictwem też nie, a jednak trochę pasują do działu

EDIT:
    Gwoli ścisłości: "Fotografie związane z szeroko rozumianą techniką, w tym motoryzacja..."
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

W jaki wątek byś tych zdj nie wrzucił, stylizacja nadal do tego roweru nie pasuje. Dziewczyna, czerwona sukienka, kolorowa jesienna alejka - w zupełności by wystarczyło. Czerwony z zimna nos (8,9) zakładam, że nie był zamierzony.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    W jaki wątek byś tych zdj nie wrzucił, stylizacja nadal do tego roweru nie pasuje.
    Ale co nie pasuje? Koło? suport? bycze rogi?
    To zdjęcie roweru, a nie dziewczyny. To tak, jakbyś zobaczył zdjęcie Jaguara E-Type na torze i powiedział, że asfalt mógłby bardziej wpadać w błękit, bo "stylizacja nie pasuje". Dziewczyna tu tylko trzyma rower, żeby się nie przewrócił, bo to tańsza wersja i nie ma "nóżki". Pewnie jakby była ruda, to by ktoś powiedział "rude to wredne, KOSZ".

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Czerwony z zimna nos (8,9) zakładam, że nie był zamierzony.
    Miała się przebrać za renifera, ale ogon nie dotarł

A tak serio, to chyba sukienka się odbija (bardzo chyba).

Domyślnie

Dla mnie osobiście sam rower i jesienny klimat jaki jest na zdjęciach by wystarczył. Dziewczyna/ modelka jest na siłę. Nic nie wnosi swoją osobą oprócz tego, że: trzyma rower, nie pasuje, rozprasza, nie wiadomo o co chodzi. Sesja roweru, czy modelki? Wolałbym, żeby stał tam STIG. Wtedy wiadomo by było o co chodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojMaz Zobacz posta
    Dla mnie osobiście sam rower i jesienny klimat jaki jest na zdjęciach by wystarczył. Dziewczyna/ modelka jest na siłę. Nic nie wnosi swoją osobą oprócz tego, że: trzyma rower, nie pasuje, rozprasza, nie wiadomo o co chodzi. Sesja roweru, czy modelki? Wolałbym, żeby stał tam STIG. Wtedy wiadomo by było o co chodzi
    No ona tylko trzyma rower. Przechodziła, więc poprosiłem o przysługę (bo o murek nie chciałem opierać).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    No ona tylko trzyma rower. Przechodziła, więc poprosiłem o przysługę (bo o murek nie chciałem opierać).
    W sukience w jesień...bez stanika
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek-83 Zobacz posta
    W sukience w jesień...bez stanika
    Ona nie miała stanika?! Oszty, nie mogłeś wcześniej powiedzieć? To może bym ją namówił na jakieś "popiersie".
    No ona szła właśnie jesienią... Też mnie zdziwiło, że w sukience, ale nie wnikałem (jestem tolerancyjny pod tym względem).

Domyślnie

Zauważyłeś, że modelka ma jedną mimikę twarzy na każdym zdjęciu ? Reszta za poprzednikami, nie podoba mi się.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów