Pierwszy post jest odpowiedzią na post Zeba, drugi Tomka (Tomek się wstrzelił)... proste?![]()
Szukaj
Pierwszy post jest odpowiedzią na post Zeba, drugi Tomka (Tomek się wstrzelił)... proste?![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
jeden z lepszych setów jakie tu widuję - temat fajnie pokazany i z "treścią", nie wymuszony i stłamszony obróbką - GRATULUJĘ
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Tomek - ja również dołączę się do pochwał. Bardzo fajna seria.
Ponownie dziękuję.
panowie tu dyskutujący ... ja widziałem kilka miejsc duzo biedniejszych i wszędzie telefony ... starsze i beznadziejne ale wszyscy tylko mobile używają bawią się pokazują zdjęcia ... doświadczam tego od Londynu po afrykę
Dobrze pokazane scenki, które stają się codziennością a nie wszyscy je zauważają ...
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
super Tomku
aparat + kit www.korzewa.com
Świetne ! Te na blogu też. Chętnie obejrzałbym to na papierze.![]()
to ja sie wylamie
temat dobry, pokazanie juz nie
kadry nieprzekonujace, zaden nie zatrzymuje na dluzej,mnostwo rzeczy odciagajacych uwage,poobcinane stopy...
np:
4 - albo dajemy cala reklame auta albo wogole a nie tniemy w taki sposob, po lewej wzorki na drzwiach nic nie wnosza poza odrwacaniem uwagi
3 - albo ucinamy albo zostawiamy cale, przydala by sie mala glebia, tlo znowu tylko rozprasza
2. za szeroko, kadr mozna zamknac w 60% obecnego,chodnik, kratki, szyldy, szkrzynki..... patrz wyzej
6- te same uciecia co zawsze, pasazer po lewej, naklejka... to powoduje ze kadr nie jest ladnie zamkniety, raczej pokazuje niedbalosc o szczegoly
Road to Manila
Skontaktuj się z nami