Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: T

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Jest pomysł, jest temat przewodni… całkiem fajnie zrealizowany -- jestem za.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

T, świetna seria.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

2 i 6 - meeega.
    Ciarki przechodzą po tych zdjęciach.

Domyślnie

Dziękuję bardzo za miłe słowa.

Trochę komentarza, nie chciałem na początku pisać, żeby nie sugerować jakiegokolwiek sposobu odbioru fotosów.
    Zdjęcia robione w Seulu, a tam w zasadzie nie widziałem młodego człowieka z innym telefonem niż smartfon. Idąc ulicą wpatrują się cały czas w ekrany, aż dziw bierze, że nie wpadają na siebie. Przy tym, stosunkowo mało osób rozmawia przez telefony. Większość gra, ogląda filmy, seriale czy TV, słucha muzyki, wymienia wiadomości tekstowe i co tam jeszcze można robić na smartfonie. Zaobserwowałem to już podczas drogi z lotniska i to mimo zmęczenia po wyczerpującej, kilkunastogodzinnej podróży, a i do końca pobytu nieustannie wprawiało mnie to w zdziwienie. Grzechem byłoby takiego ciekawego zjawiska nie uwiecznić na zdjęciach.
    Z drugiej strony w Seulu bezprzewodowy i bezpłatny dostęp do Internetu jest niemal wszędzie. Byłem w restauracjach, co nie miały toalety, ale wi-fi free już tak.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Idąc ulicą wpatrują się cały czas w ekrany, aż dziw bierze, że nie wpadają na siebie
    Normalnie nawigacja. Proximity alert! Kolizja... Za... 2... Selundy...Teraz... Skręć... W... Lewo...
    Pierszeństwo powinien mieć ten z większym ekranem.
    Fajnie zlapane. Ja stawiam na 1, 2, 4
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

2 i 6 szczególnie Ale cały set daje do myślenia. Straszne zjawisko. Może jestem już stary, bo nigdy tego owczego pędu do tych pudełek nie zrozumiem. Mam smarta, kupiłem, obejrzałem, popróbowałem...czeka na klienta
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Świetny set. W sensie światopoglądowym jestem załamany...współczuję im i naszym dzieciom... ale jak to w jednej z reklam "technologia tak ma"...
    AMATOR

Domyślnie

Świetne zdjęcia. A co do zjawiska, to wyłaczyć prąd i internet i dzisiejsze pokolenie nie potrafi żyć, nie ma Wiki, nie ma Fejsa, nie ma innych niezbędnie-ważnych-przydatnych rzeczy. A co te jest encyklopedia drukowana i jak z niej korzystać, nie mówiąc już o słownikach to mało kto wie. Pozdrawiam
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Fajnie to podałeś jestem na TAK

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów