Szukaj
Jest pomysł, jest temat przewodni… całkiem fajnie zrealizowany -- jestem za.![]()
T, świetna seria.
Pursue happiness with diligence
2 i 6 - meeega.
Ciarki przechodzą po tych zdjęciach.
Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Trochę komentarza, nie chciałem na początku pisać, żeby nie sugerować jakiegokolwiek sposobu odbioru fotosów.
Zdjęcia robione w Seulu, a tam w zasadzie nie widziałem młodego człowieka z innym telefonem niż smartfon. Idąc ulicą wpatrują się cały czas w ekrany, aż dziw bierze, że nie wpadają na siebie. Przy tym, stosunkowo mało osób rozmawia przez telefony. Większość gra, ogląda filmy, seriale czy TV, słucha muzyki, wymienia wiadomości tekstowe i co tam jeszcze można robić na smartfonie. Zaobserwowałem to już podczas drogi z lotniska i to mimo zmęczenia po wyczerpującej, kilkunastogodzinnej podróży, a i do końca pobytu nieustannie wprawiało mnie to w zdziwienie. Grzechem byłoby takiego ciekawego zjawiska nie uwiecznić na zdjęciach.
Z drugiej strony w Seulu bezprzewodowy i bezpłatny dostęp do Internetu jest niemal wszędzie. Byłem w restauracjach, co nie miały toalety, ale wi-fi free już tak.
Normalnie nawigacja. Proximity alert! Kolizja... Za... 2... Selundy...Teraz... Skręć... W... Lewo...Idąc ulicą wpatrują się cały czas w ekrany, aż dziw bierze, że nie wpadają na siebie
Pierszeństwo powinien mieć ten z większym ekranem.
Fajnie zlapane. Ja stawiam na 1, 2, 4
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
2 i 6 szczególnieAle cały set daje do myślenia. Straszne zjawisko. Może jestem już stary, bo nigdy tego owczego pędu do tych pudełek nie zrozumiem. Mam smarta, kupiłem, obejrzałem, popróbowałem...czeka na klienta
![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Świetny set. W sensie światopoglądowym jestem załamany...współczuję im i naszym dzieciom... ale jak to w jednej z reklam "technologia tak ma"...
AMATOR
Świetne zdjęcia. A co do zjawiska, to wyłaczyć prąd i internet i dzisiejsze pokolenie nie potrafi żyć, nie ma Wiki, nie ma Fejsa, nie ma innych niezbędnie-ważnych-przydatnych rzeczy. A co te jest encyklopedia drukowana i jak z niej korzystać, nie mówiąc już o słownikach to mało kto wie. Pozdrawiam
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Fajnie to podałeśjestem na TAK
![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami