Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Wakacyjnie

Domyślnie Wakacyjnie

Witam,

Postanowiłem zamieścić kilka fotek do oceny. Muszę zaznaczyć że jestem początkujący w temacie więc wybaczcie niedociągnięcia. Uwagi mile widziane. Zdjęcie nr 2 nie mogłem pozbyć się tęczy na włosach.

1.

2.

3.

Domyślnie

hmm :/
    Nie wiem jak podejść do dwójki i jaki efekt chciałeś uzyskać. Przypomina to trochę typowo egipskie kombinowanie z perspektywą a la "piramidy na dłoni"
    Rzecz gustu - jak dla mnie darowałbym sobie to zdjęcie.
    Jedynka za bardzo ucięta z lewej. Pokusiłbym się ewentualnie o ciaśniejsze kadrowanie, żeby skupić się na twarzach i bardziej pokazać emocje.
    Trójka najlepsza z tego setu. Jednak dałbym trochę więcej przestrzeni nad głową kosztem ciemnego dołu. Generalnie poziomy kadr z linią horyzontu i przestrzenią przed postacią znacznie by pomógł.
    Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

La
    Gość

Domyślnie

Na trojce jest linia horyzontu. Leci w prawo. Jedynka na moim kompie wyglada jak z komorki.

Domyślnie

1- słaba ostrość, żle kadrowane - więcej lewej tak aby ręka była cała, tło odciąga wzrok od postaci (mniejsza głębia)
    2- nie wiem co powiedzieć - nie mam zdania
    3- kadr musi być konkretny - albo decydujesz się pokazać coś powyżej lini horyzontu, albo nie i tniesz poniżej

Uprawnienia umieszczania postów