Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ponury wschód

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Ma to swoje uzasadnienie... jak juz pisalem wczesniej wiele fotografow to stosuje... wyrazilem swoja opinie i nie pije do nikogo... takie moje zdanie.
    Jest ostatnio dużo dyskusji na ten temat. Ja używam rzeczy które się mi podobają. Też nie mam nic do nikogo ,a na pewno nic do Ciebie

Może czasami to co pisze wygląda mało zrozumiale , ale co zrobię "I am what I am"

Dzięki Seba za komentarz, które zawsze cenie i szanuję

Domyślnie

Przyjemny klimat uzyskałeś. Światła może i szałowego nie ma, ale scena prezentuje się BDB
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Przyjemny klimat uzyskałeś. Światła może i szałowego nie ma, ale scena prezentuje się BDB
    Zgodzę się z Bartkiem. Sztuczki techniczne są jak najbardziej dopuszczalne, liczy się efekt i ten podlega ocenie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

To ja może dodam swoje trzy grosze do sprawy manipulacji - dopóki sztuczki nie widać, to jakby jej nie było, innymi słowy, jeśli jest naturalnie, prawdopodobnie - to jest OK. Tu jest dobrze, a jak dla mnie nawet bardzo dobrze. Bardzo przyjemny, stonowany obraz.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Jaro jak dla mnie brakuje światełka choć kadrowo bardzo przyjemnie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    To ja może dodam swoje trzy grosze do sprawy manipulacji - dopóki sztuczki nie widać, to jakby jej nie było, innymi słowy, jeśli jest naturalnie, prawdopodobnie - to jest OK. Tu jest dobrze, a jak dla mnie nawet bardzo dobrze. Bardzo przyjemny, stonowany obraz.
    Myślałem że się obraziłeś ??
    Dziękuję za komentarz

Domyślnie

Ja nie z tych co się obrażają. Z resztą, o co?
    A new shit has come to light...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów