Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie [qualin] Pani psycholog

Znajoma wpadla z prosba o cykniecie fotki na swoja strone internetowa. Niestety o porze dosc poznej wiec w zastanym nie powalczylem i musialem wykombinowac cos z jednej lampy i blendy. Mam nadzieje, ze nie wyszlo najgorzej.
    Pytanie zasadnicze co do koloru skory, bo moj monitor jak juz wiem pokazuje czasem zupelnie co innego niz powinien

.
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Oszczędny w słowach Awatar Star Dust
    Miasto
    Warrington, UK

Domyślnie

na 2 to chyba pomagales koleznace marynakre sciagac he he jak na lampe i blende efekt ok, na moim macu skora ma ladny kolor
    D700 |S24-70mm f2.8|S70-200mm 2.8|Samyang 8mm 3.5 UMC Fish-eye CS II|N35mm 1.8|N60mm 2.8D|N85mm 1.8|SB700

Domyślnie

... ktoś tam we wcześniejszym wątku pisał o pięknej kobiecie . Tego typu uroda powala mnie na kolana i nie jestem w stanie obiektywnie ocenić fotki. Nawet jakby było niedoświetlone z -5V czy prześwietlone +5V czy kompletnie źle skadrowane i tak by mi się mega podobało hehe...

n/10

Fajne kolory nie przekontrastowane.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 26-10-2012 o 23:39

Domyślnie

Lepiej zrób gorsze zdjęcia. Te same leczą zarysowaną psychikę.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

qualin

Na 1 na prawym kolanie, na spodniach, jest jakaś dziwna błękitna plama. To samo na włosach.

Tak na marginesie, to bardzo fotogeniczna pani psycholog. Spróbuj namówić ją na sesję w lepszych warunkach.

Domyślnie

Hehe, w życiu bym do takiej pani psycholog nie poszedł na sesję Uzewnętrzniać się przy tak ładnej dziewczynie? Nigdy!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MirM Zobacz posta
    qualin

Na 1 na prawym kolanie, na spodniach, jest jakaś dziwna błękitna plama. To samo na włosach.

Tak na marginesie, to bardzo fotogeniczna pani psycholog. Spróbuj namówić ją na sesję w lepszych warunkach.
    Ta plama to odbicie blysku bo te spodnie to byly leginsy takie hmmm, ni to skora ni to lateks. Blyszczace takie :P
    Sesja miala byc w lepszych warunkach i przy zastanym, ale psycholozka spoznila sie kilka godzin wiec trzeba bylo kombinowac
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Ta plama to odbicie blysku bo te spodnie to byly leginsy takie hmmm, ni to skora ni to lateks. Blyszczace takie :P
    Sesja miala byc w lepszych warunkach i przy zastanym, ale psycholozka spoznila sie kilka godzin wiec trzeba bylo kombinowac
    Tak, czy siak proponuję wyretuszować, bo wygląda jak plama po bitej śmietanie
    Ech, przysłowiowa poznańska punktualność schodzi na psy.

Kanapa, jako element kadru, w sam raz do profesji.

Domyślnie

Błysk na kolanie nakierował mnie na to, iż są to legginsy ( bardziej upierdliwi się przyczepią ), mnie nie przeszkadza. Kolor skóry jak najbardziej fajny, delikatnie podchodzący pod opaleniznę.
    Odrobinę przygasiłbym w ACR światło ( dłonie nr.1 oraz policzki/czoło nr.2 )
    Zdjęcia szufladkować należy na + pozdrawiam

Domyślnie

No to jeszcze takie mam kadry z tego spotkania:

.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów