Szukaj
Ostatnio edytowane przez FHR ; 28-10-2012 o 12:52 Powód: dodanie większej wersji
Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.
Jakbys podal wieksza wersje, to moze i helikopter by sie znalazl.A tak, na znaczku pocztowym ciezko jest cokolwiek zobaczyc.
Faktycznie, ogladajac ten 'znaczek pocztowy' ciezko cos powiedziec. Poprosze o wieksze
.
Helikopter ukradli ??
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
coś poszło nie tak i faktycznie trzeba się z lupą przyglądać. W sobotę wieczorem podmienię![]()
A ja myślałem że to paproch na monitorze i poleciałem po szmatkę coby go poczyścić. Na burzę się miało na tym zdjęciu ?
Tak,
Często jeżdżę trasą Warszawa - Gdańsk i na wysokości Ostródy są duże pola rzepaku.
Tego dnia był dość niecodzienny widok. Nad polem zebrały się burzowe chmury, natomiast po drugiej stronie drogi w dalszym ciągu świeciło słońce.
W sumie niewiele tu obróbki. Trochę podciągnięte kolory i kontrast.
Fajne. Podoba mi się kontrast między niebem a zawartością ziemi. Jakby były to dwa różne zdjęcia.![]()
Ooo. Przegiales z rozmiarem teraz
.(max na forum to 1024pix)
Ale klimat na zdjeciu calkiem fajny. No i widac helikopter.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Przegiąłem, ale tylko na chwilę, aby pokazać helikopter![]()
Pozostał tylko rozmiar znaczka pocztowego.
Tak więc proszę nie sugerować się tytułem zdjęcia, który trochę jest przekorny i przy zbyt dużym nastawieniu na pewno rozczarowuje.
ten tytuł bardziej pasuje do pełnej rozdzielczości.
Skontaktuj się z nami