foveon
no, wiesz. to, ze ktos juz zaczal palic papierosy nie oznacza, ze nie mozna go uswiadamiac. Rzuci to rzuci, nie -jego sprawa, ale moje zdanie niech zna. A wiem co mowie, bo palilem 15 lat.
A dlaczego "macie mnie uswiadamiac"? Bardzo banalny powod: bo Was o to poprosilem.
Ja nie szukam pocieszenia, tylko argumentow. I nie na potwierdzenie tego, ze dobrze zrobilem, a wrecz odwortnie - przekonaj mnie,ze kupilem "najgorszy sprzet".
Juz tlumaczylem, ze do kilku dni wstecz nie wiedzialem o istnieniu takiego forum jak to, a swoja decyzje o zakupie podjalem na podstawie opinii o lampie klientow jessopsa. Tak sie sklada, ze w gronie moich przyjaciol czy rodziny nie spotkalem nikogo, kto by sie chocby interesowal fotografia, wszyscy strzelaja automatami, albo inwestuja w kamery video. Przyzwyczailem sie juz zatem do tego, ze wyborow przy zakupie dokonuje sam na podstawie wczesniejszego rozeznania. Czasem sa one bledne, jak byc moze w przypadku lampy. Licze sie z dodatkowymi kosztami ewentualnej zamiany na drozsza. O argumenty dla mojej "Pani" sie nie martw, zapewniam Cie, ze sam ich poszukam jesli juz podejme decyzje o pozbyciu sie "najgorszej lampy" i kupieniu drozszej.
Jesli posiadasz wiedze mogaca pomoc mi w podjeciu takiej decyzji to prosze Cie, zebys sie nia ze mna podzielil zamiast na mnie napadac, ze cos kupilem to mam z tym teraz zyc do usranej smierci.
Lazyboy
Zaplacilem £50 bo mialem voucher. I wlasnie dlatego nie bede po niej plakal, gdyby przyszlo mi sie z nia niebawem rozstac.
adolfik9501
Dzieki wielkie, super stronka.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami