Close

Strona 8 z 73 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 725

Domyślnie

jeszcze jedno orientuje się ktoś jak się kupi to licencja na ile stanowisk jest ?
    a ...takie tam co nie co pod FX

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Sorry za tekst
    Polityka Licencja
    Capture One Polityka licencyjna jest w następujący sposób: 1 = 1 User License co oznacza, że tylko jeden użytkownik może używać Capture One Product Key do aktywacji Capture One. Aby umożliwić korzystanie z Capture One na wielu komputerach, jeśli wymaga tego workflow (np. komputer stacjonarny i przenośny), każdy użytkownik ma prawo do aktywacji programu na maksymalnie dwóch komputerach, dlatego: 1 Licencja = 1 user = 2 komputery Activated

Domyślnie

właśnie o to mi chodzi od czasu do czasu pracuję na przenośnym i optymalnie było by mieć na stacjonarnym i przenośnym. A jak się kupuje ze strony producenta coś pisze że można kupić bez Vatu ta cena podana na stronie jest z podatkiem 25% ? kupował ktoś w ten sposób.
    a ...takie tam co nie co pod FX

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

W Polandzie najtaniej gdzie znalazłem to 995 zł.

Domyślnie

gdzie owe 995? to brutto czy netto?
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Też bym chciał wiedzieć gdzie jest w tej cenie.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

No bez jaj ceneo-capturre one pro- fotoplus-995 zl

Domyślnie

no jest
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cały czas walczę z prędkością reakcji CO7PRO. Mam Intel Core i7 2600k 3.7ghz, Czy wg was karta graficzna może mieć wpływ na prędkość i max. stan pracy procesora? Karta którą mam to Nvidia Geforce gt 440 1gb. Zastanawiam się nad zmianą. Pomoże?
    Na jakich kartach pracujecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek Bielski Zobacz posta
    Cały czas walczę z prędkością reakcji CO7PRO. Mam Intel Core i7 2600k 3.7ghz, Karta którą mam to Nvidia Geforce gt 440 1gb. Zastanawiam się nad zmianą. Pomoże?
    Na jakich kartach pracujecie?
    ja mam wszystko słabsze niż Ty - karta to jakiś stary geforce z 256 mb ale ram 8 gb, system i wersja programu 64 bit i wszystko śmiga bez zarzutu
    .

Strona 8 z 73 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów