jeszcze jedno orientuje się ktoś jak się kupi to licencja na ile stanowisk jest ?
Szukaj
jeszcze jedno orientuje się ktoś jak się kupi to licencja na ile stanowisk jest ?
a ...takie tam co nie co pod FX
Sorry za tekstPolityka Licencja
Capture One Polityka licencyjna jest w następujący sposób: 1 = 1 User License co oznacza, że tylko jeden użytkownik może używać Capture One Product Key do aktywacji Capture One. Aby umożliwić korzystanie z Capture One na wielu komputerach, jeśli wymaga tego workflow (np. komputer stacjonarny i przenośny), każdy użytkownik ma prawo do aktywacji programu na maksymalnie dwóch komputerach, dlatego: 1 Licencja = 1 user = 2 komputery Activated
właśnie o to mi chodzi od czasu do czasu pracuję na przenośnym i optymalnie było by mieć na stacjonarnym i przenośnym. A jak się kupuje ze strony producenta coś pisze że można kupić bez Vatu ta cena podana na stronie jest z podatkiem 25% ? kupował ktoś w ten sposób.
a ...takie tam co nie co pod FX
gdzie owe 995? to brutto czy netto?
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Też bym chciał wiedzieć gdzie jest w tej cenie.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
no jest
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Cały czas walczę z prędkością reakcji CO7PRO. Mam Intel Core i7 2600k 3.7ghz, Czy wg was karta graficzna może mieć wpływ na prędkość i max. stan pracy procesora? Karta którą mam to Nvidia Geforce gt 440 1gb. Zastanawiam się nad zmianą. Pomoże?
Na jakich kartach pracujecie?
.
Skontaktuj się z nami