Z samego rana sprawdze podobne ustawienia
Szukaj
przeglądam swoje katalogi stosując - jak opisałem ciut wcześniej - profil D4 - nie ma bolca: czerwonka zniknęła... wróciła radość z korzystania z C7
Aha, jeszcze mi się przypomniało, że w samym aparacie jest sekcja z ustawieniami dla obrazka: PICTURE CONTROL czy jakoś podobnie - u mnie jest tam zawsze standardowo.
Ostatnio edytowane przez PiotrPJ ; 18-02-2013 o 09:13 Powód: dodanie tekstu
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Wtojcie. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, jak uzyskać w zakładce Library - > System folders ? Takie coś było w wersji 6, i widziałem że jest w wersji 7, ale ja nie potrafię do tego dojść..
aka Flanel
powered by Canon
Plus jeszcze pytanie jedno, czy ktoś spotkał się z przypadkiem, że plik wyeksportowany miał 6 kb... po jakiejkolwiek obróbce, a przy kliknięciu w zakładkę A_
Auto adjust.. plik zapisuje się dobrze... Zaznaczam, że zmiany dotyczą tylko podniesienia ev i kontrastu. Z góry dzięki za odpowiedź. Kwestia czerwonki znikła tak jak wyżej podano.
dawid503
a jakie masz parametry eksportu? na wielkość pliku wpływają: rozdzielczość, wymiary pliku, jednostki wymiarów, jakość eksportowanego pliku no i format eksportowanego pliku - możesz gdzieś pokazać wyeksportowany plik? albo choć sprawdzić te parametry co napisałem.
Bicki
u mnie wszystko jest - może masz poprzesłaniane? zwiń foldery (trójkącik po lewej stronie nazwy folderu) i/lub przesuń suwak przewijania okienka
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Witam ja jestem zadowolony z C kolorki itp tylko raczej mi muli i dlatego nie do końca mi się to widzi jak przesuwam suwaczki czuję takie skoki. Pytanie od czego to zależne ramu mam 16Gb CORSAIR VENGEANCE DDR3 16GB 4x4GB 1600MHz (czyli raczej nie to) przeczuwam że procek Intel (R) Core (TM) i3 CPU 540 @ 3,07 GHz. Jak procek to optymalnie na jaki zmienić?. Proszę o wskazówki
a ...takie tam co nie co pod FX
a dysk twardy ? ma coś to tego bo już nie wiem a raczej bym chciał na C7 pracować
a ...takie tam co nie co pod FX
Skontaktuj się z nami