Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie We mgle i słońcu

W sobotę rano wybraliśmy się z Arramem na wycieczkę nasz cel: Loch Lubnaig (Park Narodowy Loch Lomond) w celu polowania na poranne mgiełki. Niestety ilość mgły prawie nas udusiła...

Wieksze pod pokrywką.

Natomiast niedziele rano wybrałem sie na spotkanie z osobą na której się wzorowałem gdy rozpoczynałem swoja przygodę z fotografia: Żaneta Miderska (bonus: jej maż Grzegorz). Poranna wspolna kawa, kilka zdań i długa rozmowa na temat... no a jak.. fotografii

Spotkalismy sie w Glenco w miejscu ktore (chyba) nigdy mi sie nie znudzi. Lochan na h-Achlaise z Black Mountain w tle. 2 kadry z tego miejsca:

oraz panorama:

Dziekuje i prosze o opinie...

P.S. Mam nadziej, ze szanowna administracja przymknie oko na ponad regulaminowy rozmiar jednego zdjecia.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Panorama wymiata Sebek - dawno nie widziałem tak dobrej foty. Super światełko złapałeś
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

4 jest fajna ale najbardziej podoba mi się 2.
    Świetne zdjęcia w bajkowych lokalizacjach.

Domyślnie

Piękny zestaw, bardzo dobre wykonanie. Do trójki mógłbyś dać linka do większej wersji.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nie potrafię się zdecydować które wybrać... Loch Lubnaig bardzo ciekawy i przyzwoite kadry, ale światło w Lochan na h-Achlaise niesamowite. Lusterko na trójce robi wrażenie.

Domyślnie

Często nie mogę przyzwyczaić się do Twoich kolorów, tu pasuje mi wszystko. Do niczego nie mogę się przyczepić. Po prostu bajka, a miejsce marzenie. SUPER WSZYSTKIE. gratki.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Piękną tam jesień macie w górach, ech... a tu pada od kilku tygodni
    Świetny set Sebastian! Cóż tu więcej marudzić, to że chciałoby się wersje fullscreen to już wiesz
    ...i zastanawiam się czy na serio nie da się bardziej wyizolować drzew na trójce.

Pozdro! =]

Domyślnie

1 i ostatnie to jest to. Super.
    2 tez bardzo spoko.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Świetny set, a "lustro" z trójki i panorama to już cud - miód!

Domyślnie

Nr 2 i panoramka jak dla mnie
    bardzo fajne foty !

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów