Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: D80

Domyślnie D80

Szukam jakiegoś akumulatora do lustrzanki, nie może być to oryginał ze względu na cenę, ale nie może się też psuć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    No to nie mogles zapytac w swoim watku o d80? albo zatytulowac swoj post inaczej, tak zeby wszyscy wiedzieli o co chodzi bez wchodzenia? Poza tym o bateriach, ladowarkach itp. sluzy inny dzial do tego:
    Popieram, ale pomijając to, to jednym z najlepszych zamienników jest ten od Delty, możesz na nim zrobić więcej zdjęć niż na oryginale i na allegro znajdziesz go za trochę ponad 50 zł.

Domyślnie EN-EL3e D80

Szukam dobrego zamiennika, tzn. takiego który mi pokaże ilość zrobionych zdj i procent baterii

Domyślnie

Również polecam aku Delta, używam na zmianę z oryginałem i wszystko jest jak należy.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

a w innym temacie ludzie narzekają na te aku delty, gdzieś polecami phottixy

ale czy pokaże mi ilośc zrobionych zdj. i %
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 24-10-2012 o 22:57 Powód: Korzystamy z opcji ''edytuj''

Domyślnie

Wiesz co ja miałem podobny problem. Wybierałem pomiędzy Deltą, Phottix i oryginałem.
    Wybrałem używany oryginał, kupiłem go tutaj na forum w cenie ~100zł. Polecam takie rozwiązanie.

Domyślnie

nie mam 100zł na baterie ,a potrzebuje już w pon. kupić

mam 60zł na baterię
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 20-11-2012 o 16:46 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Kiedy szukałem tego aku dla siebie to znalazłem informację, że te zamienniki od Phottix'a przekazują informację o stopniu naładowania. Z tym, że nowy zamiennik z tej firmy na portalu aukcyjnym z przesyłką kosztuje 80 zł.

Cytat Zamieszczone przez kw95s Zobacz posta
    mam 60zł na baterię
    To w takim razie pozostaje zakup aku Delta. Znajdziesz go za około te 60 zł(wliczając przesyłkę).

A u nas na giełdzie też znajdziesz jeden. (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=217040)
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 20-11-2012 o 16:47 Powód: łączenie postów

Domyślnie

A czy ta delta pokaże mi % bat. i liczbę zrobionych zdj. w moim d80?

Domyślnie

Oczywiście, mam go i pokazuje wszystkie te informacje. Z zamiennikami czasem jest tak, że zależy od egzemplarza, jeden działa dobrze, drugi nie, ja trafiłem na dobry i polecam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów