Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Samotność

Domyślnie Samotność

Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

Domyślnie

Dobrze uchwycone.

Domyślnie

Oczywiście tytuł zdjęcia tak się ma do rzeczywistości jak trotyl do pewnej katastrofy.
    To jest powszechny błąd rozumienia streetu.

Nie ma tutaj żadnej specyficznej sytuacji, ot po prostu troje ludzi odpoczywających po zakupach w galerii.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Oczywiście tytuł zdjęcia tak się ma do rzeczywistości jak trotyl do pewnej katastrofy.
    To jest powszechny błąd rozumienia streetu.

Nie ma tutaj żadnej specyficznej sytuacji, ot po prostu troje ludzi odpoczywających po zakupach w galerii.
    Czy o "Myślicielu" Rodina http://pl.wikipedia.org/wiki/My%C5%9Bliciel też byś to powiedział?
    Pomijając stronę techniczną zdjęcia, która w streecie jest jednak sprawą drugorzędną, myślę, że sporo osób zrozumie, co autor miał na mysli.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Samotność w tłumie?
    O ile z lewej nic nie przeszkadzało, pozbyłbym się w trakcie kadrowania tej ukośnej linii przy prawym brzegu. Nie pasuje mi jakoś
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jędrula Zobacz posta
    Czy o "Myślicielu" Rodina http://pl.wikipedia.org/wiki/My%C5%9Bliciel też byś to powiedział?
    Pomijając stronę techniczną zdjęcia, która w streecie jest jednak sprawą drugorzędną, myślę, że sporo osób zrozumie, co autor miał na mysli.
    Oczywiście, ze nie.
    Myśliciel nie odpoczywa w galerii po zakupach.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach Awatar Qben
    Miasto
    Gdańsk/Zambrów

Domyślnie

Nie podoba mi się duża rozpiętość na zdjęciu, po prawej jasno, po lewej ciemno. Ot pstryk.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qben Zobacz posta
    Nie podoba mi się duża rozpiętość na zdjęciu, po prawej jasno, po lewej ciemno. Ot pstryk.
    Dosyć powszechna sytuacja - gdzieś jasniej, a gdzieś - i to obok - ciemniej ... Jak na bardzo negatywna ocenę, słabe uzasadnienie.

Tytuł miom zdaniem trochę na wyrost, chociaż sytuacja typowa i dająca do myślenia. Zdjęcie mi się podoba, za kadr i obróbkę. Pewnie wykadrowałbym trochę prawej strony. Pzdr.

Domyślnie

Albo typowa albo dajaca do myslenia, zwykle nie idzie to w parze
    Plus za ciekawe spojrzenie ale nie dorabiajmy do banalnej sytuacji gornolotnych slow
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 12-11-2012 o 12:35 Powód: "spojzenie"
    Road to Manila

Domyślnie

Po prostu tytuł niepotrzebny bądź nietrafiony. Natomiast odnoszę wrażenie, że tzw. street zyskuje uznanie najczęściej, gdy miejsce/osoby są dla nas egzotyczne albo przedstawione sceny dość odległe w czasie.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów