Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Moja Wiara

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Okolice Wrocławia

Domyślnie

Jeżeli chodzi o zdjęcie to bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o tytuł to już mniej. W chrześcijaństwie krzyż jest symbolem zwycięstwa (dzięki temu możemy wrócić do domu). A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
    FX i parę klamotów

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwan Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o zdjęcie to bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o tytuł to już mniej. W chrześcijaństwie krzyż jest symbolem zwycięstwa (dzięki temu możemy wrócić do domu). A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
    Ludzie kochani, czy nie widzicie że na tym zdjęciu znacznie ważniejszy niż łamiący się krzyż jest metalowy kręgosłup który ten krzyż przytrzymuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwan Zobacz posta
    A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
    Bardzo proszę o ograniczenie swoich komentarzy do sfery fotograficznej, dyskusji światopoglądowych mamy i tak na tym forum stanowczo zbyt dużo.

Autorowi gratuluję odnalezienia przepięknej alegorii fotogragicznej!!! Pewne decyzje kompozycyjno-tonalno-formalne można by zapewne przedyskutować, ale siła przekazu tego zdjęcia jest bezdyskusyjna!

Uprawnienia umieszczania postów