Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Moja Wiara

Domyślnie Moja Wiara

FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2

Domyślnie

Bardzo ladne. To bylo robione tym Nikkorem 85 ??
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TiTeUF Zobacz posta
    Bardzo ladne. To bylo robione tym Nikkorem 85 ??
    Tak, f/2.5
    FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2

Domyślnie

kiedy zdjecie gra z tytulem jest super !!! i taka wlasnie jest ta fotka 100% pelna obraz i tytul ! rewelacja
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    kiedy zdjecie gra z tytulem jest super !!! i taka wlasnie jest ta fotka 100% pelna obraz i tytul ! rewelacja
    Właśnie takie słowa miałem przelać w ten wątek.
    Osobiste-wstrząsające-emocjonalne: bardzo.
    Po prostu MOCNE w treści
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Gratuluję Ci mocnej wiary! Ten metalowy kręgosłup jeszcze będzie podtrzymał krzyż dość długo.
    Jak ja bym miał zrobić podobne zdjęcie na temat mojej wiary, to musiałbym sfotografować pustynię..

Smile

no tak masz skruszona wiarę , jest teraz okres wielkiego postu wiec masz szanse sie poprawic , ale fotki juz nie poprawiaj jest ok
    D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele

Domyślnie

Tak się przy okazji zastanawiam, jakie szanse miałoby to zdjątko w naszym konkursie? Bo dla mnie jest jednoznaczne i bez tytułu.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Okolice Wrocławia

Domyślnie

Jeżeli chodzi o zdjęcie to bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o tytuł to już mniej. W chrześcijaństwie krzyż jest symbolem zwycięstwa (dzięki temu możemy wrócić do domu). A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
    FX i parę klamotów

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwan Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o zdjęcie to bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o tytuł to już mniej. W chrześcijaństwie krzyż jest symbolem zwycięstwa (dzięki temu możemy wrócić do domu). A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
    Ludzie kochani, czy nie widzicie że na tym zdjęciu znacznie ważniejszy niż łamiący się krzyż jest metalowy kręgosłup który ten krzyż przytrzymuje?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów