Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: irokez i zbój

Domyślnie

Bardzo ładnie Andrzeju, fajne światło i tło
    Nie leży mi tylko ten "patyk" Wiem, że się czepiam, ale nie ma w okolicy jakiegoś bardziej subtelnego kawałka drewna?
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

hmm marudzić czy nie ? Na początek napiszę, że czubatki zazdroszczę bo nawet nigdy nie widziałem.

Domyślnie

ładne tło i modelka Można byłoby się pokusić o delikatne ocieplenie zdjęć, bo nieco dominuje kolor niebieski
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Nie leży mi tylko ten "patyk" Wiem, że się czepiam, ale nie ma w okolicy jakiegoś bardziej subtelnego kawałka drewna?
    Pozdrawiam
    Postaram się to poprawić następnym razem, ale pamiętaj Kamilu że ja tam jestem tylko gościem(działka) Właściciel musi poczynić odpowiednie ku temu kroki

Domyślnie

A co tam. Pomarudzę Andrzejowi Myślę,że z tych kadrów można było wyciągnąć więcej w PP. To co napisał wld czyli troszkę za zimno, poza tym modela i konar wyciągnął bym trochę natomiast tło przygasił tak by trochę wyrównać poziomy, żeby uzyskać efekt podobny do tego ze zdjęcia razza. O patyku to już wiesz ten bardzo dominuje w kadrze w porównaniu z tak małymi ptakami.

Co złego to nie ja

Pozdrawiam !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Pozdrawiam
    To ja tak się starałem żeby patol był konkretny aby sikora nie spadła i w kolorach jesieni a tu patrz panie - nie podoba się
    Prawda jest taka że patol musiał być uniwersalny bo i dzięcioły duże przylatują i lubią na nim siadać a na witce to by raczej nie usiadł taki dzięcioł
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

To ja też po marudzę - dawaj sikorę sosnówkę tylko trochę cieplej !
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

No Andrzeju , to ja tez dorzucę swoje: czubatka ekstra a co do patyka to moi poprzednicy już napisali (zdecydowanie za gruby).
    Acha no i kowalik też fajny , ale dlaczego on taki mokry?
    Prosto z kąpieli?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    To ja tak się starałem żeby patol był konkretny aby sikora nie spadła i w kolorach jesieni a tu patrz panie - nie podoba się
    Prawda jest taka że patol musiał być uniwersalny bo i dzięcioły duże przylatują i lubią na nim siadać a na witce to by raczej nie usiadł taki dzięcioł
    Jak to mawiają, co jest do wszystkiego, to jest do niczego
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów