Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Mój Passat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hotsauce Zobacz posta
    Parafrazujac, mieszkaniec Nowego Jorku moglby dokladnie to samo stwierdzic o twoich zdjeciach - jarasz sie jakas Warszawa? Cwiczysz warsztat na tym co masz pod reka, a nie kumasz kolegi z forum?
    Nie bronie specjalnie autora zdjec, bo sporo pracy przed nim, ale jestes przedstawicielem typowego internetowego dzieciaka, ktory g ma do powiedzenia o fotografii motoryzacyjnej - grunt by na zdjeciu bylo ferrari.
    Podejrzewam, że dla mieszkańca Nowego Yorku nocne zdjęcie Warszawy wykonane z dachu wieżowca będzie jednak ciekawsze niż fotka VW Passata. Tak jak dla większości z nas zdjęcia wykonane z dachu Empire State będzie jednak ciekawsze niż zdjęcie Forda Focusa stojącego na parkingu pod WalMar-tem ale oczywiści ty wiesz lepiej
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 11-11-2012 o 04:49
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Nie sądziłem,że jeszcze ktoś odkopie mój temat .
    Puki co kupiłem nowe szkło i teraz głównie nim pstrykam.Stwierdziłem,że nie będę pokazywal narazie swoich zdjęć bo jednak poziom pokazywanych prac jest dużo wyższy niż ja w chwili obecnej prezentuje.

To czym kto jeździ nie ma zupełnie nic do tematu a tym bardziej kogo na co stać.
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

Użyj filtra polaryzacyjnego, zniwelujesz odblaski na lakierze i przede wszystkim w szybach.
    2xFX, 14-24-70-200 2.8, 35 1.4, 85 1.4

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów