Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jesienny FUN z Magdą

Cześć,

Sobotni spacer po parku z Magdą (którą być może pamiętacie z kilku fotek jakiś czas temu) zaowocował kilkoma fotkami. Miałem tylko aparat z 70-200 f/2.8 więc stoczyłem trudną jak dla mnie walkę z światłem i o światło. Jak się udało sami oceńcie.
    PS: Wiem, że niektóre foty może podobne do siebie albo nie do końca perfekcyjne. Ale dla mnie osobiście są tak bardzo pozytywne, że jak tylko na nie spoglądam to automatyczny banan na twarzy (czego i wam życzę ) - dlatego postanowiłem pokazać wszystkie 9.
    PSS: Ile to dorosła kobieta może mieć ubawu z podrzucania liści w parku

#3 - Biedronka

Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Nikt się nie wypowie?
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

mi się zdjęcia podobają, ładne rozmycie, kolory żywe naturalne, słoneczko było chyba dobre, jestem amator o kadrowaniu się nie wypowiem. Szkiełko to SIGMA 70-200 2.8 ? szkoda że u mnie za oknem tak ponuro :/
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

7 - uśmiech
    9 - chciałbym zobaczyć to zdjęcie w trochę innym kadrze, modelka po lewej stronie, a liście rzucone w prawo

Domyślnie

...za taki profil, dałbym bombe w nos fotografowi...

Domyślnie

... no gratuluję fotografowanej piękności. Może za niedługo inne owoce tego spaceru będą
    A tak na poważnie:
    No fajnie, bardzo fajnie tylko:
    Widać, że nie mogłeś się zdecydować co pokazać i pokazałeś podobne kadry no ale już piszę które mi się najbardziej podobają a które nie:
    2,3,4 => KOSZ -> bo inne są dużo piękniejsze od tych
    2,3-> sztywne
    4 => drzewo wyrasta z głowy duże drzewo
    5 => jakieś takie sztuczne i zniesmaczone , ale w miarę spoko , ja po prostu uwielbiam radość.

Reszta fotek czyli 1,6,7,8,9 => zamyślenie, ale bardzo ładne.
    A może masz coś w stylu wielkiej wybuchowej radości, bo te wszystkie są w jeden DESEŃ.

1 bym wybrał np. 7 i to byłaby 1 fotka z tego tematu, potem bym zmienił kompozycję i otoczenie.

Pozdrawiam i Brawo.

Domyślnie

Dzięki!
    @Witold ... możesz rozwinąć ... albo troszkę bardziej konkretnie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twiendlocha Zobacz posta
    Dzięki!
    @Witold ... możesz rozwinąć ... albo troszkę bardziej konkretnie?
    ..to był oczywiście żart chodzi o to, że modelka wyszła niekorzystnie z profilu, natomiast pozostałe bardzo ładnie,
    przecież chodzi o ty, by wydobyć wszystko co najlepsze z modelki lub podkreslić jej atuty, a niedoskonałości ukryć lub nie pokazywać...

Domyślnie

Właśnie jestem zaskoczony bo osobiście uwielbiam jej zadarty nosek więc zawsze staram się robić jej jakąś fotkę z profilu.

Uprawnienia umieszczania postów