Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Pamiątka z wakacji

Witam, jedno z wakacyjnej szuflady. Jak będę bardziej czasowy to mogę coś jeszcze podrzucić. Proszę o wskazówki i ocenę. Pozdrawiam
    Zbędny

Domyślnie

jestem na NIE. nie lubię zdjęć z obozów (wdrapywanie się na siatkę). do prawdy nie ogarniam tej mody. poza, mina też do mnie nie trafia. całość leci mi też w niebieskość.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

efekt kolorystyczny zamierzony, nie rozumiem wpisu na temat "obozów". Dzięki za opinie.
    Zbędny

Domyślnie

leci w niebieskość bo to moda od hanibala.
    zdjęcie oprócz ostości to chyba nic ciekawego nie pokazuje. Wygląda jakby się sesyjka skończyla i został zrobiony strzał na koniec przy odchodzeniu modelki od siatki.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie

Mina, niebieskie wlosy, balagan - masakra. Jestem na nie.

Domyślnie

Jestem na TAK.
    Wreszcie porządny makijaż => pasujący do ubrania a nawet do włosów !!! A nie wieczna tęcza na oczach .
    Bardzo mi się podoba. Te pyłki białe na sukience bym zastępelował.
    Ale spoko, wzrok prowadzony od mocnego punktu dłoni (ciemnego co ważne) w kierunku mocnego punktu twarzy (jasna twarz)jak najabardziej działa + bokeh kryjący rękę która akurat jakby była ostra to by psuła, a tutaj fajnie jest stonowna
    Mógłbyś programowo usta delikatnie podkolorować kolorem lakieru paznokci, ciekawe jakby to się zgrywało, myślę że by było okej. Chodź teraz i tak jest miód
    Wrzuć coś jeszcze.
    Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 17-11-2012 o 14:23
    "Nikon"

Domyślnie

Nie mam zastrzeżeń do obróbki ale do miny modelki już tak. Prawie jak mina Radwańskiej jak dostaje lanie na korcie
    Canon do pracy, Nikon z sentymentu

Domyślnie

Od strony foto - dałbym tylko trochę więcej z lewej strony kosztem prawej. Zdjęcie na pewno nie jest złe, ale też nie porywa. M/z za mocny makijaż - szczególnie oczu.

Domyślnie

Może faktycznie było zbyt przesycone niebieskim. Trochę poprawiłem. Chyba jest lepiej.
    Ostatnio edytowane przez szymonvader ; 20-11-2012 o 14:39
    Zbędny

Domyślnie

Kolejne, standardowe.
    Ostatnio edytowane przez szymonvader ; 20-11-2012 o 16:54
    Zbędny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów