Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Żoneczka, cz2

Domyślnie Żoneczka, cz2

Cześć wszystkim. Postanowiliśmy zrobić zdjęcie, pokazujące, że jpg prosto z puchy też może być fajny. Mam nadzieję, że się spodoba

Ten pasek na dole, to wina wadliwie działającego pendrive'a. Należy go zignorować

W razie czego, setup jest tutaj:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...76#post2967776
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 12-11-2012 o 12:46

Domyślnie

Szkoda uciętej głowy i rąk. Wolałbym jednak z. Będzie więcej ?
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Ucięty kawałek głowy ni przeszkadza. Na 2 przeszkadza mi ucięta dłoń. Fajna modelka i kolory
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Hej. Dzieki za odpowiedzi.

Mozecie mi wytlumaczyc dlaczego 'szkoda' ucietej glowy albo reki? W czym to konkretnie przeszkadza, biorac pod uwage calosc? Mi reka wydaje sie przycieta w gladki sposob, ktory nie tworzy checi zagladania do srodka jak to bywa przy cieciu nadgarstkow. Takie kadrowanie glowy tez wydaje mi sie standardem wiec szczeze pytam w czym problem?

P.S. kolory z Fuji sa faktycznie nie do pobicia, ale sprobuj sie walnac w balansie bieli hehe.

P.S2. Ogolnie planowalismy sesje aktu i tak tez zrobilismy. Jednak z roznych wzgledow postanowilismy nie publikowac juz takich zdjec na forum. Wiecej nie bedzie.
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 14-11-2012 o 18:41

Domyślnie

Podobają mi się te zdjecia pod ścianą Nie przeszkadza mi kompletnie ucięta głowa czy ręka ma to swój klimat, a nad to nie widziałbym tutaj żeby było inaczej Dla bardzo dobre zdjecia + dobre światło. Good job po prostu gratki Tylko mam jeden minus, szkoda że nie będzie więcej z tej serii
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Ogolnie planowalismy sesje aktu i tak tez zrobilismy. Jednak z roznych wzgledow postanowilismy nie publikowac juz takich zdjec na forum. Wiecej nie bedzie.
    Pierwsze decyzje nie zawsze są dobre, może warto jeszcze raz sprawę przemyśleć ?
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Na forum nie jest się do końca anonimowym, a odbiór niektórych zdjęć nie był do końca taki jak byśmy tego oczekiwali. Niby to mniejszość, ale wiesz jak to jest z łyżką dziegciu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Na forum nie jest się do końca anonimowym, a odbiór niektórych zdjęć nie był do końca taki jak byśmy tego oczekiwali. Niby to mniejszość, ale wiesz jak to jest z łyżką dziegciu...
    nie histeryzuj - zdjęcia były fajne a problemy wariatów niech zostaną ich problemami. rozumiem, że możesz mieć wątpliwości w kwestii aktu ale fotki w tym temacie były bardzo neutralne a twoja żona bardzo fotogeniczna.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    nie histeryzuj - zdjęcia były fajne a problemy wariatów niech zostaną ich problemami. rozumiem, że możesz mieć wątpliwości w kwestii aktu ale fotki w tym temacie były bardzo neutralne a twoja żona bardzo fotogeniczna.
    Nie nie. Miałem na myśli akty, które tutaj dodawaliśmy kiedyś. Nie każdy odbiera takie zdjęcia jak po prostu kawałek 'sztuki'. Jak się potem słyszy na żywo komentarz typu: 'nie wiedziałem, że Twoja żona ma takie fajne cycki, pokaż więcej', to ręce opadają a oczy robią się kwadratowe. Nigdy więcej, a szkoda bo nie lubię robić zdjęć tylko do szuflady i domowego albumu.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów