Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: F100 - pean

Domyślnie F100 - pean

Dzisiaj po raz pierwszy od zakupu aparatu poszedłem na miasto pofocić. I muszę się przyznać, że maszynka jest SUPER! Pracuje idealnie, wsyztsko jest tam gdzie być powinno. Nie miałem żadnych problemów ze zmianą ustawień w trakcie focenia i nie musiałem nawet oka odrywać od wizjera. Po prostu jest to taki aparat, który jak się ma w rękach to aż się prosi, żeby nim zdjęcia robić. Co tu dużo mówić. Było to jedno z moich marzeń, które spełniłem (nawet kosztem cyfrówki). Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć efekty dzisiejszych zdjęć
    D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800

Domyślnie

Duzo tu mowic, sprzet jak najbardziej ok, dla niego zrezygnowalem z cyfry. Niestety trafilem na felerny i okazalo sie to dopiero po pewnym czasie Odnosze wrazenie ze rynek zalalo morze F100 mniej lub bradziej kropnietych po cenach "okazyjnych", trzeba uwazac i naprawde skrupulatnie wszystko sprawdzac a pozniej tylko cieszyc sie kazdym nacisnieciem spustu (a czuly jest skubaniec) Pozdrawiam
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów