Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

A ja wybiore 1. Bardzo podoba mi sie klimat poranka na tym zdjeciu. Wschodzi slonce, ale jeszcze jest zimno, troche mglisto. Bardzo fajne to drzewo i to jak zdaje sie wyciagac do zdjecia...taka relacja miedzy nim a sloncem.
    Ale kadrowo to bym zdecydowanie dodal ze 2 cm dolu. Widac w pd kawalek obcietego brzegu. Jakby dodac troche dolu, kadr bylby lepiej na dole zamkniety.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    A ja wybiore 1. Bardzo podoba mi sie klimat poranka na tym zdjeciu. Wschodzi slonce, ale jeszcze jest zimno, troche mglisto. Bardzo fajne to drzewo i to jak zdaje sie wyciagac do zdjecia...taka relacja miedzy nim a sloncem.
    Ale kadrowo to bym zdecydowanie dodal ze 2 cm dolu. Widac w pd kawalek obcietego brzegu. Jakby dodac troche dolu, kadr bylby lepiej na dole zamkniety.
    To moja jedna z pierwszych panoramek i zazwyczaj dołu mi brakuje po przekadrowaniu mam pojedyncze zdjęcie, ale chciałem pokazać szerzej.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów