Ciekaw jestem waszych opinii na temat tego kadru, szczyt Kasprowego, wiatr 20 m/s, 0 stopni celsiusza, no i wreszcie nikogo nie było prócz mnie
Pozdrawiam
Szukaj
Ciekaw jestem waszych opinii na temat tego kadru, szczyt Kasprowego, wiatr 20 m/s, 0 stopni celsiusza, no i wreszcie nikogo nie było prócz mnie
Pozdrawiam
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Mnie pasuje. Fajny strzał.
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
sympatyczne w odbiorze, troszkę kruk mógłby być wyraźniejszy, ale zdaje sobie sprawę, że nie miałeś na to wpływu
_____
D90 | D500
Mnie się podoba. Jestem na TAKtrzy razy TAK
![]()
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
bdb ujęcie!![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Widać walkę czy kruka wyciągać czy dól zdjęciaJa bym dodał jednak ciut kontrastu - minimalnie pojawiły by się szczegóły w kruku i saturacja na dole byłaby mocniejsza - ujęcie fajne
![]()
Jakby nie patrzył bdb!!! U mnie nawet mgła nie jest tak przejrzysta jak to fotoChoć blado...jest arcy ciekawie
![]()
Nie walczyłem ani z krukiem ani z dołem. Walczyłem z całym zdjęciem i tylko podnosiłem kontrast krzywymi. Jeśli zdecydowałbym się podnieść jeszcze kontrast, musiałbym pogodzić się z utratą informacji w obrazku. A jak zacznę selektywnie, to mi żołna z tego wyjdzie![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Skontaktuj się z nami