Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ...blue silence

Domyślnie ...blue silence

to rzadkie zjawisko nad Bałtykiem we wrześniu gdy w porannej mgle odbija się tarcza słońca w postaci świetlistego pierścienia zanikającego górą a Bałtyk przybiera kolory Adriatyku - 20 prób aby zbliżyć się do tego co widziałem kolorystycznie - i jestem głupi, nie jestem pewien obróbki - jak Wy to widzicie od strony czysto technicznej ?

pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Mnie się to jakoś nie widzi. Nie widać tych kolorów(Przynajmniej ja nie widze), sama mgła. Kadrowo też nie powala. Napewno uciął bym większą część dołu, ale to tylko moja wizja
    Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

To jest praca z gatunku takich, które wymagają od odbiorcy bardzo specyficznej wrażliwości. Dla wielu będzie mdła, nijaka. Mnie się generalnie podoba, choć nie do końca. Przeszkadza mi chyba ten lecący ptak w niezbyt szczęśliwym miejscu, a badyl wystający z wody by wystarczył, jako przełamywacz monotonii.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 19-10-2012 o 11:49
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Fota naprawdę niezła, ...ptaszysko fakt, mogło by siąść na d...e
    Lekko bym z/blur'ował tą pianę na pierwszym planie, ew. ciachnąć kawałek dołu, bo wygląda to jak śnięte ryby, ale to tylko moje zdanie, a ja się nie znam .
    Nikon D7100 N18-105 VR N55-300 VR N35mm f/1.8G i kilka M42
    Więcej na ... D&S FOTO

Domyślnie

Zupełnie ale to zupełnie to zdjęcie nie przemawia do mnie...choć jestem baaardzo zawsze zaaa Brak ostrości to pierwsze,poza tym nie wiadomo co chciano Nam przedstawić ,szumy na niebie ,ptaszysk w ogóle nie widać ...a może tylko u mnie ? Ja robię sama buble ale to zdjęcie zupełnie ...lipaaa choć wiem że sam autor potrafi wiele

Uprawnienia umieszczania postów