Fajne B&W podoba się...
To zdradź czym robione...
pozdrawiam
Szukaj
Fajne B&W podoba się...
To zdradź czym robione...
pozdrawiam
.
Co raz bardziej ulegam przekonaniu, że trix jest świetny i podoba mi się jego "kolor"
.
bardzo dobry pomysł, jednak nie mam wrażenia, aby te osoby patrzyły się na mnie. subiektywnie. poza 5) gdzie dziewczynka faktycznie patrzy w obiektyw i "czuje" jej wzrok. niezbyt przychylny![]()
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
Widziałem ten wątek parę dni temu i nie zainteresował mnie. Dziś wszedłem po raz kolejny i chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło o co w tych zdjęciach chodzi, bo wcześniej nie skojarzyłem w ogóle tematu i myśli przewodniej.
Jeśli wybaczasz, to wiedz, że się podoba i czekamy na więcej![]()
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Wazne, ze sie podoba. Czy za pierwszym razem, czy za setnym ... jakie to ma znaczenie
Wroc za kilka dni, jak kolega MichalA tak na powaznie, to obaj chyba wiemy, ze ta nieostrosc kompletnie nie ma znaczenia przy odbiorze tych zdjec. Po prostu do jednych zdjecia trafiaja, do innych nie.
Świetny pomysł na reportaż!
Do tytułu najbardziej pasuj mi jedynka, gdzie jest ukradkowe zerknięcie.
Gdyby reszta zdjęć była w tym guście, że to zerknięcie postaci jest ukradkowe i ledwo zauważalne, to byłoby super.
Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.
Skontaktuj się z nami