Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Ja używam na rowerze LowePro Micro 200 lub Oriona Trekkera II tej samej firmy. Oba mieszczą się w granicach cenowych, które podajesz. Ten drugi jest trochę większy, szczególnie ma większą komorę górną przeznaczoną na rzeczy niefotograficzne. Może być nieco uciążliwy jeśli ostro jeździsz. W Micro w przedniej kieszeni śmiało mieści się niewielka cienka kurtka + nieduża cola.

Domyślnie

a może plecak Naneu Pro Military Alpha ma 2 paski zabezpieczjące na biodrach i klatce, więc nie będzie się za bardzo "gibał" podczas jazdy na rowerze
    Paweł

Smile

Cytat Zamieszczone przez Swoop Zobacz posta
    a może plecak Naneu Pro Military Alpha ma 2 paski zabezpieczjące na biodrach i klatce, więc nie będzie się za bardzo "gibał" podczas jazdy na rowerze

Bardzo fajny ten plecaczek. Jak wymyśle jak pod neigo bukłak podpiąć to go kupię
    Marcin Jędrusiński

Domyślnie

Witam.
    Również poszukuje jakiegoś plecaka na sprzęt i butelkę z wodą.
    Aktualnie posiadam Orion Trekkera II, ale zrobił się troche za mały.
    Czy mógłby mi ktoś coś poradzić?
    Patrząc na parametry, ta alpha jest mniejsza, ale na zdjęciu wygląda na większą.

Domyślnie

To i ja się podepnę. Wyjeżdżam na Sycylię - chcemy ją objechać na rowerach. Poszukuję czegoś wygodnego na tę okoliczność... tyle, że plecak odpada. W zeszłym roku przejechalem 700km Grecji z plecakiem - to męczarnia. Na krótkich odcinkach pewnie się i sprawdza, ale nie w przypadku spędzania całego dnia w na siodełku.
    Może torba biodrowa albo kabura okażą się lepsze? Co o Tym sądzicie... i jakie modele polecacie?

Domyślnie

Biodrowka? Moze Lowepro Orion? A moze cos innego z ofertu Lowepro - http://lowepro.com/Products/Beltpacks/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów