Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Prośba o wymiary Sb-800 Palnika

Witam

Jak w temacie
    Potrzebuję pilnie wymiarów gołego (bez dyfuzora) palnika oraz wymiary zewnętrzne dyfuzora (chodzi mi o wymiary przy palniku)

Dzięki wielkie!

Paweł
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

położyłeś to na skaner?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

HEj Czarnory - dzięki za zabawę teraz tylko pozostaje mi przylożyc linijkę i sprawdzać
    A nie łatwiej było zmierzy i wpisać
    Robie sobie righ flasha ze starego klasza lampy biurkowej, i muszę wyciać otwór pod palnik sabiny....

Pytanie ponawiam

Czy ktoś może mi w cyferkach podać wymiaty - a proszę w metrycznie a nie imperialnie

Paweł
    Pawel Borowka

Domyślnie

Nic prostszego jak wrzucić skan do PS, ustawić 300 dpi i narzędziem Measure Tool [I] zdjąć potrzebne wymiary. Ciężko mi było się domyślić, o które konkretnie wymiary chodzi. Cała główka ma 64x38, szkiełko palnika 58x29.

Domyślnie

Dzięki
    O to mi chodziło (wymiary zewnetrzne palnika) abym wiedział jaką dziurę mam wyciać

Thx
    Pawel Borowka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borowa Zobacz posta
    HEj Czarnory - dzięki za zabawę teraz tylko pozostaje mi przylożyc linijkę i sprawdzać
    A nie łatwiej było zmierzy i wpisać

Czy ktoś może mi w cyferkach podać wymiaty - a proszę w metrycznie a nie imperialnie
    przecież po boku skanu masz pdziałke w mm, tylko skala wieksza - więc lepiej.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Uprawnienia umieszczania postów