Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bez tytułu

Domyślnie Bez tytułu

Witam jeszcze przed wyruszeniem do pracy wstawiam taką jedną klatkę z niedawno odbytej już jesiennej sesji.
    Co sądzicie?
    Sesja nawet nie ma jeszcze tytułu, a cały set ukaże się jak tylko ogarnę się z zaległościami.

Domyślnie

Genialne kolory.

Szkoda tego rusztowania w tle i ten idealnie równy pęd bluszczu się mi w oczy rzucił, ale jestem pewny, ze z sesji przywiozłes super materiał.

Kurde ekstra te kolorki.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Pomysł super => belke która przecina głowę bym przyciemnił bo jest jaśniejsza niż suknia śluna. A suknie bym jeszcze rozjaśnił, nawet niech się troszkę aż świeci.
    Wiesz, jak za bardzo rozjaśnisz i się nie spodoba to zawsze możesz powiedzieć => nie chciałem z Ciebie szarej mychy zrobić tylko "świecącą piękną gwiazdę" hehe

Bardzo ciekawa sesja się zapowiada... ja już czekam na pozostałe.

Domyślnie

Pomimo niuansów (belka, pęd bluszczu), to jest to bardzo spoko fota

Domyślnie

bardzo mi się podoba - tylko ta cholerna belka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

ładne kolory

Domyślnie

Dziękuje za opinie.
    Fakt ta belka wchodzi w głowę dziewczynie, ale mam także kadry w których belka jest nad głową

Domyślnie

to dawaj ... ;d i ją troszkę zgaś żeby się tak nie świeciła

Domyślnie

eeeee tam czepiacie sie belki - kolorki i kadr dla mnie super ja czekam na reszte fot z tej sesji

Uprawnienia umieszczania postów