Witam jeszcze przed wyruszeniem do pracy wstawiam taką jedną klatkę z niedawno odbytej już jesiennej sesji.
Co sądzicie?
Sesja nawet nie ma jeszcze tytułu, a cały set ukaże się jak tylko ogarnę się z zaległościami.
Szukaj
Witam jeszcze przed wyruszeniem do pracy wstawiam taką jedną klatkę z niedawno odbytej już jesiennej sesji.
Co sądzicie?
Sesja nawet nie ma jeszcze tytułu, a cały set ukaże się jak tylko ogarnę się z zaległościami.
Genialne kolory.
Szkoda tego rusztowania w tle i ten idealnie równy pęd bluszczu się mi w oczy rzucił, ale jestem pewny, ze z sesji przywiozłes super materiał.
Kurde ekstra te kolorki.
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Pomysł super => belke która przecina głowę bym przyciemnił bo jest jaśniejsza niż suknia śluna. A suknie bym jeszcze rozjaśnił, nawet niech się troszkę aż świeci.
Wiesz, jak za bardzo rozjaśnisz i się nie spodoba to zawsze możesz powiedzieć => nie chciałem z Ciebie szarej mychy zrobić tylko "świecącą piękną gwiazdę"hehe
Bardzo ciekawa sesja się zapowiada... ja już czekam na pozostałe.
Pomimo niuansów (belka, pęd bluszczu), to jest to bardzo spoko fota![]()
bardzo mi się podoba - tylko ta cholerna belka![]()
ładne kolory
Dziękuje za opinie.
Fakt ta belka wchodzi w głowę dziewczynie, ale mam także kadry w których belka jest nad głową
to dawaj ... ;di ją troszkę zgaś żeby się tak nie świeciła
![]()
eeeee tam czepiacie sie belki- kolorki i kadr dla mnie super
ja czekam na reszte fot z tej sesji
Skontaktuj się z nami