Witam serdecznie
Z zaciekawieniem oczekuje Waszej opinii na poniższy fototemat...Miłego oglądania!
1.Femini Quadratus
2.Zamkniete myśli
Szukaj
Witam serdecznie
Z zaciekawieniem oczekuje Waszej opinii na poniższy fototemat...Miłego oglądania!
1.Femini Quadratus
2.Zamkniete myśli
Powiem szczerze, że wolałbym ujrzeć twarz modelkiCzyli drugie ujęcie z zewnątrz, a pierwsze z modelką spoglądającą w stronę fotografującego. Tak bym to widział.
D70, GRD, FM2, Wyniki
uch. niestety nie zachwycily mnie te prace, aaaale, gdyby tak zrobic jak proponuje Czolg, to mogloby byc cos.
w drugim ładnie światło zagrało, szkoda że ucięta góra i krzywe trochę.
Masz modelke i fajne swiatlo, a fotografujesz ja od tylu? Temat nijaki... a mogly byc fajne portrety...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Witam ,
Jedynke zrobil bym jesli juz pod kątem 90 stopni. Na wprost. Jasniejszy przekaz.
Dwojeczka ciekawa, ale tak jak Stig powiedzial było na modelke zawołać, odwróciła by się i wtedy trach. Fajny pomysł.
Pozdrawiam:
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
tez mysle ze twarz modelki bylaby mile widzianaNo i szkoda ze w 2 troche uciete na gorze
Witajcie... dziękuje za pozostawione tu słowa... przyjmę je, bo uczą innego spojrzenia na obrazowany świat
Niech obroną fotek będzie fakt, że za tytułem, motywem przewodnim jest tu okno... ale co racja, to racja... można bylo inaczej .
Skontaktuj się z nami