Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Gemini
    Gość

Domyślnie Okienne spojrzenia

Witam serdecznie
    Z zaciekawieniem oczekuje Waszej opinii na poniższy fototemat... Miłego oglądania!

1.Femini Quadratus

2.Zamkniete myśli

Domyślnie

Powiem szczerze, że wolałbym ujrzeć twarz modelki Czyli drugie ujęcie z zewnątrz, a pierwsze z modelką spoglądającą w stronę fotografującego. Tak bym to widział.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

uch. niestety nie zachwycily mnie te prace, aaaale, gdyby tak zrobic jak proponuje Czolg, to mogloby byc cos.

Domyślnie

w drugim ładnie światło zagrało, szkoda że ucięta góra i krzywe trochę.

Domyślnie

Masz modelke i fajne swiatlo, a fotografujesz ja od tylu? Temat nijaki... a mogly byc fajne portrety...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Witam ,

Jedynke zrobil bym jesli juz pod kątem 90 stopni. Na wprost. Jasniejszy przekaz.

Dwojeczka ciekawa, ale tak jak Stig powiedzial było na modelke zawołać, odwróciła by się i wtedy trach. Fajny pomysł.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

tez mysle ze twarz modelki bylaby mile widziana No i szkoda ze w 2 troche uciete na gorze
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Gemini
    Gość

Domyślnie

Witajcie... dziękuje za pozostawione tu słowa... przyjmę je, bo uczą innego spojrzenia na obrazowany świat

Niech obroną fotek będzie fakt, że za tytułem, motywem przewodnim jest tu okno... ale co racja, to racja... można bylo inaczej .

Uprawnienia umieszczania postów