Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: portret 2 x 5

Domyślnie portret 2 x 5

Eee, napisalem tam 4, ale pozniej sie rozmyslilem =) Tym razem 5 =)
    Btw dzieki za poprzednie komentarze. Milego ogladania.

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Unsharp mask poprosimy 3,4,5 fajne - ciekawa modelka. FOtki może nie mistrzostwo świata, ale wzbudzają pozytywne odczucia

Domyślnie

eeerm... po co unsharp mask? troche mi to unclear. mimo, ze nie mistrzostwo, jak czytam, to przyjmuje te 'pozytywne odczucia' jako w miare ladna ocene

Domyślnie

najbardziej podoba mi się 5 ale co by nie mówić/pisać brak ostrości, modelka fajna, tylko mogła by być na zdjęciach bardziej radosna
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Domyślnie

hm. co ze mna nie tak, skoro ja nie widze zadnych nieostrosci niechcianych o___O ?

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Tu chodzi o to, że ostrością tych zdjęć nie da się ciąć latających w powietrzu ziarenek ryżu.
    A zdjęcia pozytywne, choć do tych wesołych ocząt dołożyłbym jakiegoś "bananka" na ustach, czyli uwaga dość mocno związana z uwagą Ludmara
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Ruda znajoma, ale dwójka z poprzedniej sesji (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=21474) była lepsza. Nie mówię że to niedobre, wręcz przeciwnie, ale tamto spojrzenie naprawdę mi się super podobało. Tutaj czegoś takiego nie ma.

Domyślnie

nr 4 najlepszy z calej 5 reszta, taka se
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

ze tak powiem zadnym pro nie jestem co widac od razu, dlatego moze moglibyscie jakies rady dopisac oprocz tej, zeby sie usmiechala?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dam_k Zobacz posta
    ze tak powiem zadnym pro nie jestem co widac od razu, dlatego moze moglibyscie jakies rady dopisac oprocz tej, zeby sie usmiechala?
    Nie musi się wcale uśmiechać. Taka sympatyczna modelka, że nawet jak stara się być ponuuuura, to i tak widać że takie nakrapiane słoneczko ma na twarzy.
    I zdjęcia też moim zdaniem bardzo udane. Nie jesteś pro, podobnie jak większość tu obecnych, i powinieneś być dumny z sesji.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów