Szukaj
Unsharp mask poprosimy3,4,5 fajne - ciekawa modelka. FOtki może nie mistrzostwo świata, ale wzbudzają pozytywne odczucia
![]()
eeerm... po co unsharp mask? troche mi to unclear. mimo, ze nie mistrzostwo, jak czytam, to przyjmuje te 'pozytywne odczucia' jako w miare ladna ocene![]()
najbardziej podoba mi się 5 ale co by nie mówić/pisać brak ostrości, modelka fajna, tylko mogła by być na zdjęciach bardziej radosna![]()
.:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
.:KORAB:.
hm. co ze mna nie tak, skoro ja nie widze zadnych nieostrosci niechcianych o___O ?
Tu chodzi o to, że ostrością tych zdjęć nie da się ciąć latających w powietrzu ziarenek ryżu.
A zdjęcia pozytywne, choć do tych wesołych ocząt dołożyłbym jakiegoś "bananka" na ustach, czyli uwaga dość mocno związana z uwagą Ludmara![]()
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
Ruda znajoma, ale dwójka z poprzedniej sesji (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=21474) była lepsza. Nie mówię że to niedobre, wręcz przeciwnie, ale tamto spojrzenie naprawdę mi się super podobało. Tutaj czegoś takiego nie ma.
nr 4 najlepszy z calej 5 reszta, taka se
D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)
ze tak powiem zadnym pro nie jestem co widac od razu, dlatego moze moglibyscie jakies rady dopisac oprocz tej, zeby sie usmiechala?![]()
Nie musi się wcale uśmiechać. Taka sympatyczna modelka, że nawet jak stara się być ponuuuura, to i tak widać że takie nakrapiane słoneczko ma na twarzy.
I zdjęcia też moim zdaniem bardzo udane. Nie jesteś pro, podobnie jak większość tu obecnych, i powinieneś być dumny z sesji.![]()
Skontaktuj się z nami