Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Magdalena & Łukasz

Hej. Kilka klateczek z narzeczeńskiej, która odbyła się w zeszłą środę. Teraz progress ślubny, może po ukończeniu co nie co pokaże. Klateczek tylko pięć - młodym zależało na czasie i siakoś takoś wyszło

12345
    FX

Domyślnie

Hej, zimne i niefortunne kadry.
    red light, dark room...

Domyślnie

trochę widać pośpiech ja w przypadkach, kiedy się parze śpieszy decyduję się na zdjęcia w jednym miejscu. Bez tracenia czasu na łażenie. Widziałabym wszystkie 5 z tej miejscówki z pierwszego zdjęcia, bo jest genialna. Ogólnie 1,2 nawet fajne, reszta taka dziwna kadrowo. Obróbka bardzo ok.
    d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8

Domyślnie

Znajdźcie trzecią postać na fotce nr 3 Jest babcia jest , szukajcie
    Za mała inspiracja.

1,2 mi się podobają kadry, a szczególnie tło.

Domyślnie

Zmniejsz pierwsze, bo trochę za duże.

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

warto zastanowić się czy chciałbyś sam siebie widzieć w takich pozach ... np. zd. 3 jako kobieta ... ja bym wykasował to zdjęcie od razu ...

podoba mi sie 4 i 5

w pierwszym fajna miejscówka ale gdyby kobieta użyła do objęcia faceta lewej reki - i lekko się odchyliła - miałbyś ich oboje - a tak ... kiepsko

no i podpis pierwsza liga ...

Domyślnie

Obróbka jak najbardziej spoko, ale złapane kadry i momenty po prostu takie sobie
    Amadeusz w drugim poście słusznie i trafnie to opisał jednym zdaniem - niefortunne kadry

Pare sekund w tą lub w tą i może byłoby lepiej
    Najbardziej podoba mi się 4 - naturalna.
    "I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
    H.C-B.

Uprawnienia umieszczania postów