Szukaj
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
Miejsce wręcz niesamowite... Pogoda ci nie pofarciła, oj nie... Przy takiej szarówie mogło chociaż zacząć padać, może deszcz by ciut ożywił ten klimacior... Technicznie jest, ok, kadrowo też, fajne proporcje...
Pozdrówki
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Ale miejscówka !!! Bomba !!!
Ten kto tam mieszka dopiero ma wszędzie dalekoNie pogardziłbym taką chatką na stare lata. Fajny fot
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Miejscowka fantastyczna... ale warunki baardzo ciezkie.
Ja nie chcialbym tam mieszkac na stare lata.... ja chce tam zamieszkac teraz!...
P.S.
Nie mam pewnosci czy juz tej chatowysepki nie widzialem w czyims wykonaniu....
A ja tam nie chcę mieszkać wcale, wystarczy metr wyżej wody i pa, pa domku.
Miejsce do focenia super... ale w innych, lepszych warunkach.
Miejscówka super. Teraz tylko musisz znaleźć w sobie cierpliwość Davida Notona i poczekać z kilka dni na zelżenie wiatru oraz pojawienie się słońca i ciekawych chmurek.
Faktycznie warunki trudne a piszę to w kontekście tego, że wielu z Was sobie nie zdaje sprawy, że jak się podróżuje to często w takim miejscu jest się chwilę i robi zdjęcie w warunkach jakie są a nie czeka i czatuje...to taka moja dygresja w sprawie ubolewania nad tym co piszecie![]()
Jestem pewien ,ze wiekszosc zdaje sobie z tego sprawe moshica
Co do miejsca i samego zdjecia to chcialem tylko dodac ,ze byc moze zalozenie jakiegos big stoppera i szarej polowki i ewentualne rozmycie chmur i wody moze by troche ruszylo to zdjecie mimo ,ze swiatla tam zdecydowanie zabraklo.
Gdzie wogole znajduje sie to miejsce? moze kiedys bede w okolicy to skocze zobaczyc czy lepiej tam akurat swieci
Zdjecie generlanie skojarzylo mi sie z tym z linku
http://photography.nationalgeographi...61_600x450.jpg
Witam
Ja dodam jeszcze od siebie że najważniejsze w podróżowaniu jest cieszyć się nim. Możemy oczywiście wybrzydzać co pogody itp. Przeglądając swoje fotki z wyprawy z maja tego roku, przede wszystkim cisze się z tej wyprawy . Wiem na pewno że tam wrócę . By znów powłóczyć się po tym pięknym kraju i zrobić trochę fot - może w bardziej przyjaznych warunkach. Ale najważniejsze by znów tam być.
pozdrawiam
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
cóż, Norwegia rozpieszcza krajobrazem ale skąpi wymarzonych warunków pogodowo-świetlnych do fotografowania. Niestety sam to przerobiłem i mam wiele zwykłych zdjęć niezwykłych miejscCo dp zdjęcia powyżej, troszkę mniej wody od dołu i będzie gites
Skontaktuj się z nami