Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nigardsbreen #2

Domyślnie Nigardsbreen #2

geralttt dał największy lodowiec Europy. Ja dam największy lodowiec kontynentalnej Europy , a w zasadzie jego język.
    Nigardsbreen

Pozdrawiam

Domyślnie

Kapitalne, chłodne i potężne - chociaż to drugie trochę zgaduję, bo brakuje mi jakiegoś punktu odniesienia do porównania.
    Tak mnie naszła refleksja - gdzie się podziały czasy, gdy na forum wystarczyło dać klif lub Morawy i już była egzotyka? Lodowce, zorze, tornada jeszcze nie było ale myślę że to kwestia czasu...

Domyślnie

Witam

Bardzo mi się to ujecie podoba. Kolor, faktura, woda - to mnie w tym ciekawi.
    Czuć zimno bijące z lodowca. Gratki.

pozdrawiam
    Po prostu NIKON
    Aaaa takie tam.....

Domyślnie

Hehe, no nieźle...

Nigardsbreen powiadasz... Kiedyś się 3ba wybrać.. Patrząc w necie fajne jeziorko tam jest, w ogóle klimat widzę kapitalny!

Fajny fot, nie chciałeś tam nikogo posadzić? Ja patrząc na ten ogrom od razu zadecydowałem, że ze statystą musi być. Po prostu zmiażdżyła mnie ta potęga...

Creep tornada nie było ? ! ?

Kurna flaki ja jedno w Piszu kilka dobrych lat temu widziałem. Szczęśliwie schron też zobaczyliśmy...

Ehh te lodowce...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Bardzo ładnie to zrobiłeś.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Oszczędny w słowach Awatar mac87
    Miasto
    ok. Nysy, Grodkowa

Domyślnie

Ładne pokazane miejsce.
    D90 / 18-105 / Blenda F&V

Domyślnie

Ogólnie się podoba , można by ten kawałek z górnej lewej usunąć.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów